Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 01-07-2021 12:01   Güncelleme : 01-07-2021 12:01

Samsunspor Kongresinin Getirdikleri!

Samsunspor kulüp derneğinin geçen hafta kongresi vardı. Samsunspor futbol kulübü başkanı da olan Sayın Yüksel Yıldırım tek liste halinde gidilen kongrede başkanlığa tekrar seçildi.

Samsunspor Kongresinin Getirdikleri!

Ben, daha önce Samsunspor’da yönetim kurulu üyeliği ve başkanlık yapmış hiç kimse için kötü bir şey söylemem. Çünkü bu işlerin ne kadar meşakkatli bir iş olduğunu gayet iyi biliyorum. Ve fakat Samsunspor yönetim kurulu üyeliğini ve başkanlığı kötüye kullanmış olanlar var ise onları vicdanlara havale ediyoruz.

Kongrede eski başkanımız Sayın İsmail Uyanık ile yeni başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım birbirlerine laf söyleyip cevap verdiler. Keşke böyle bir şey yaşanmasaydı ama oldu artık yapacak bir şey yok.

Samsunspor hoca olarak Mehmet Altıparmak ile anlaşarak iyi bir iş çıkardı. Başkan Yıldırım altyapıdan gelen gençlerin takımda süre almasını istediğini hocamıza söylemiş. Zaten takımın yaş ortalamasının düşürülüyor oluşu geleceğe ümit ve güven ile bakmamızı artırdı. Bu gençlerin yarısı gelişim gösterip süper lig kadromuzda yer bulsa maksat hasıl olmuş olur.

Transferlerimiz genelde genç oyunculardan oluşuyor. Altyapıdan gelip milli takıma yükselen oyuncularımız ile birlikte çok koşan bir takım olacağız gibi görünüyor. Hocamız Altıparmak “Önde basan, çabuk oynayan, iki gol yerse üç gol atan bir takım olmaya çalışacağız.” demiş.

Bizim de yıllardır istediğimiz buydu zaten. Ertuğrul hocanın oynattığı top bizde kalsın diye oynadığımız yana ve geriye futbol oyunu bizi futboldan soğutmuştu. Biz bu oyun tarzından rahatsızdık meğer başkanımız Yüksel Yıldırım da rahatsızmış, bunu hocaya söylemiş hoca başkana “Siz futboldan anlamıyorsunuz.” demiş.

Başkan da, biz de belki hoca değiliz ama üç aşağı beş yukarı neyin ne olduğunu ve nasıl olduğunu algılayabilecek durumdayız. Doksan dakika yana geriye oynayıp zaman geçirip maçı çeviremeyince maçın hakemini, maçı iki dakika az uzattı diye eleştirmek acizlerin işidir.

Ertuğrul hoca “Bu takım 70 puan alacak takım değildi, bu hoca başarısıdır.” demiş. Oysa bize tarih verip “Şampiyonluk için hazırlanın” diye kendisi söylemişti. Madem takım kötüydü bize neden öyle söyledi merak ediyoruz?

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN