Spor
Giriş Tarihi : 26-06-2021 12:18   Güncelleme : 26-06-2021 12:18

Samsunspor’da Olağan Genel Kurul Yapıldı

Samsunspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Salonu’nda yapıldı. Üyelerimizin ve taraftarlarımızın katıldığı genel kurulda Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Yüksel Yıldırım, tek liste girdiği seçimlerde oy birliği ile Samsunspor Kulübü Derneği’ne yeniden başkan seçildi.

Samsunspor’da Olağan Genel Kurul Yapıldı

Kurula AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım Belediye Başkanı Neceattin Demirtaş, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Müdürümüz Soner Soykan, eski dönem kulüp başkanlarımız, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, delegeler ve çok sayıda taraftar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan heyetine başkan Ahmet Hayvalı, yardımcılığına Onur Ferhat Karacan ve Cevat Öncü, yazmanlığa Ali Serkan Bilgin ve Seyit Esen seçildi. Daha sonra Divan Başkanı Ahmet Hayvalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, eski başkanlarımızdan İsmail Uyanık birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, kesin hesap ve 2021/2022 tahmini bütçe raporu, denetleme kurulu raporu, raporların ayrı ayrı müzakeresi ve ibrası, tüzük maddesinde değişiklik okunarak karara bağlandı.

Raporların okunmasının ardından tek aday olan başkanımız Yüksel Yıldırım, delegelerin tamamının oyunu alarak Samsunspor Kulübü Derneği’nin yeniden başkanı seçildi.

Genel Kurul’da teşekkür konuşması yapan başkanımız Yüksel Yıldırım, daha sonra tebrikleri kabul etti. Günün anısına katılımcılar ve yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkanımız Yüksel Yıldırım’ın yönetim kurulu listesi şu şekilde:

‘Yüksel Yıldırım, M. Savaş Boyar, Fuat Katırcı, Onur Bıyıklı, Vennaz Akyol Haznedar, H. Kaya Aşçı, Zafer Erdoğan, Melis Kalkavan Erdoğan, Arzu Uslu, Ali Asal, Murat Alanyurt, Ender Gür ve Rıfat Yılmaz.’

Recep YAZGANRecep YAZGAN