Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-01-2017 13:02   Güncelleme : 07-01-2017 13:02

Samsun'un Çocukları Samsunsporludur

​Samsun İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 'Bu Şehrin Çocukları Samsunsporludur' projesini başlattı. Proje kapsamında eski yıldızlarla birlikte okullar ziyaret edildi.

Samsun'un Çocukları Samsunsporludur

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilkokul ve ortaokullara yönelik "Bu Şehrin Çocukları Samsunsporludur" projesi başlattı. Proje kapsamında Samsunspor'un eski kaptanları Musa Aydın ve Adnan Güngör okulları ziyaret etti, ayrıca sporcuların katıldığı söyleşiler düzenlendi.

Son olara, kaptanlar Musa Aydın ve Adnan Güngör ile birlikte Gazi Ortaokulu ve M. Akif Ersoy İlkokulu'nda düzenlenen etkinliğe İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu da katıldı. Okul müdürleri Süleyman Çiftli ve Sezai Tiryaki'nin de yer aldığı etkinliklerde konuşan Numanoğlu, proje hakkında şu bilgileri verdi:

"Samsunspor şehrimizin markasıdır. Bu değerlerin çocuklarımıza aktarılması amacıyla ilçemizdeki 5 ilkokul ve ortaokuluda cuma günleri Samsunspor günü ilan edildi. Öğrencilerimiz okula Samsunspor forması ile geliyor. Ayrıca Samsunspor'a emek vermiş değerli sporcularımızı da öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Futbolcu kardeşlerimize verdikleri destek için şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

MUSA AYDIN'IN MUTLULUĞU

Söyleşi de konuşan Musa Aydın ise, "Öğrencilerimiz ve eğitimcilerimizin Samsunspor'a sahip çıkmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Bizler eski sporcular olarak elimizden geldiği kadar Samsunspor'umuza hizmet etmeye çalıştık. Çocuklarımızın okullarında başarılarının yanında spor gibi yeteneklerini ortaya çıkarmaları ve geliştirmeleri çok güzel. Ornların bu ilgisi olduğu sürece Samsunspor'u çok güzel günler beklemektedir" ifadelerini kullandı.

ADNAN GÜNGÖR: EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ

Soruları yanıtlayan Adnan Güngör ise, "Küçük yaştan itibaren bizleri yönlendiren ve eğiten öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Eğitim çok önemli, mutlaka çocuklarımızın eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlamaları gerekmektedir. Samsunspor'u seven bu çocuklarımızı görünce gelecek adına çok mutlu oldum. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

20 OCAK'TA ANMA PROGRAMI

Öte yandan, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Samsunspor tarihinin kara günü 20 Ocak ile ilgili de bir etkinlik programı hazırlığı içerisinde olduklarını açıkladı. Numanoğlu, "Bu vesile ile kazada kaybettiklerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

adminadmin