Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-04-2021 10:13   Güncelleme : 20-04-2021 10:13

Sevdamız Samsun 3 Yılda 2 Bin Çocuk Sevindirdi

Bu yıl Havza, 19 Mayıs, Kavak, Asarcık ve Ayvacık olmak üzere 5 ilçede çocuklara hediyeler gönderildi. ‘Minikler Üşemesin Projesi’nin üçüncü yılında Samsun’un tüm ilçelerinde yaklaşık 2 bin çocuk sevindirildi. Sevdamız Samsun Platformu’nun son durağı Ayvacık ilçesi oldu.

Sevdamız Samsun 3 Yılda 2 Bin Çocuk Sevindirdi

Genel Başkan Nuri Seven ve yönetim kurulu üyeleri, Kazancılı Köyü’nde çocuklara polar ve ayakkabı hediye ettiler. Aldıkları hediyeler ile büyük mutluluk yaşayan çocukların gözlerinde ışıltının paha biçilemez olduğunu söyleyen Genel Başkan Nuri Seven, Ayvacık İlçesi Kazancılı Köyü ziyareti ile ‘Minikler Üşemesin Projesi’nin bu yıl için sona erdiğini ve önümüzdeki yıl farklı ilçelerde farklı köylere ulaşacaklarını söyledi.

Üç yıl önce projenin başladığını hatırlatan Genel Başkan Nuri Seven, “Bu proje ile çocuklarımıza ulaşarak, hediyeler verip Samsun sevdasını aşılamak için çalışıyoruz.

Bu çocuklar sadece Samsun’un değil, Ülkemizin de geleceği. Önümüzdeki yıllarda aralarında birçok iş kolunda başarılı insanlar çıkacak.

Farklı konumlara geldikleri zaman önce ülkemiz sonra Samsun’umuzun için çalışmalarından daha güzel ne olabilir.

Üçüncü yılını tamamladığımız projemize maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyoruz.

Biz birlikte güçlüyüz.

Samsun olarak güç birliği sağlayıp, tek yumruk olarak güzel ilimizin menfaatlerini her zaman sonuna kadar savunacağız” ifadelerini kullandı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN