Samsun Haber
Giriş Tarihi : 31-03-2023 16:59   Güncelleme : 31-03-2023 16:59

Tek Önceliğimiz Milletin Huzurudur

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, Alaçam İYİ Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Dursun Ayvaz, yönetimi ve partililer ile bir araya geldi.

Tek Önceliğimiz Milletin Huzurudur

ALAÇAM HİZMET BEKLİYOR

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Dursun Ayvaz, yönetim kurulu ve partililer ile buluştuğu istişare toplantısında, İYİ Parti'nin önceliğinin her zaman millet olduğunu ifade ederek, “Bugün bu buluşma vesilesi ile bir kez daha gördüm ki, millet ve vatan için gecesini gündüzüne katmaktan tek bir saniye bile geri kalmayan bir heyecan var. Bizler ancak, milletimiz huzurlu, mutlu ve geleceğe güvenle baktığında görevimizi yerine getirmiş olacağız. Şu an hem ülkemizin hem de vatandaşlarımızın içinde bulunduğu durum hiçbirimiz için kabul edeceği şekilde değildir. Bu Alaçam özelinde de böyle. Bu güzel ilçemizin sorunlarının çok uzun zamandır beklediğini üzülerek görmekteyiz. 14 Mayıs hem Alaçam,hem Samsun ve hem de Türkiye için tarihi bir gün olacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu. 

MESELE MEMLEKET MESELESİDİR

İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanı Dursun Ayvaz ise ziyaret ve istişare için İmren Nilay Tüfekci’ye teşekkür ederek, “Sizin de belirttiğiniz gibi 14 Mayıs günü sandıktan, milletimizin iradesini yansıttığı güçlü bir gelecek oluşturacağımıza inanıyor ve güveniyoruz. Çünkü mesele şahsi değildir. Memleket mesesidir. Yarınlarımız meselesidir. Çocuklarımızın, gençlerimizin, işsizlerimizin geleceği meselesidir. Biz büyük bir aileyiz ve sorumluluklarımızı çok iyi biliyoruz. Burada bulunan herkes işinden, ailesinden feragat ederek gece gündüz demeden çalışıyor. Birlikte olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey yok” şeklinde konuştu. 

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN