Güncel
Giriş Tarihi : 22-07-2020 13:26   Güncelleme : 22-07-2020 13:26

Teyyare’den Mhp Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’a Tam Destek!

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare, partisi tarafından kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’a destek verdi.

Teyyare’den Mhp Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’a Tam Destek!

Tayyare destek açıklamasında, “İçişleri bakanımızı haksız bir şekilde istifaya sürüklediklerinde, hep birlikte istifaya karşı çıktık. Süleyman Soylu destek gurubu oluşturduk.

Hep bir ağızdan bakanımızı yedirmeyiz dedik. Sesimiz öyle gür çıktı ki,

Sayın cumhurbaşkanımız, milletinin sesini duydu ve içişleri bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun istifasını kabul etmedi.” Diyerek şöyle devam etti;

“Şimdi aynı kararlılığı, şerefin tadı olmaz diyerek, 8 milyon fındık üreticisinin hakkını savunurken gazaya uğrayan ve kesin ihraç talebi ile disipline sevk edilen, MHP Ordu Milletvekili, Cumhur İttifakının güçlü sesi ve savunucusu, sayın Cemal Enginyurt için destek gurubu oluşturalım.

MHP Ordu Milletvekili sayın Cemal Enginyurt yalan konuşmamıştır.

8 milyon fındık üreticisinin yıllardır  kanayan yarasına merhem olmuştur.

sayın Cemal Enginyurt sessiz çoğunluğun sesi, fakir fukarının hakkının savunucusu olmuştur.

 

SAYIN DEVLET BAHÇELİ YANILTILMIŞTIR!

Sayın Enginyurt hiç kimseye hakaret etmemiştir. Sayın Enginyurt Cumhur İttifakına zarar vermemiştir. 8 milyon fındık üreticisinin gönlüne hitap ermiştir. Bunun bedeli ihraç olamaz. Sayın Cumhurbaşkanımız, sayın Devlet Bahçeli’den, sayın Enginyurt’un MHP’den  ihraç kararını tekrar gözden geçirerek iptal etmesini  istemelidir.

Cumhur ittifakına zarar vermek isteyenlerin ekmeğine bal sürülmemeli.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın devlet bahçeli beyefendiden talebimiz.

8 milyon fındık üreticisinin beklentilerini dile getiren, yıllarca rekolte hileleri ile üreticilerin mahsülünü ucuza kapatmak isteyenlerin oyununu bozarak, 8 milyon fındık üreticisi için,  kendi kariyerini feda eden, sayın Cemal Enginyurt’un ihraç edilmesine fırsat vermeyerek, kenelerin hevesini kursağında bırakmalılar.

 

CEMAL ENGİNYURT, CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLIĞINDA DENGEDİR.!

Sayın devlet bahçeli beyefendi, sayın Enginyurt’un ihraç kararını iptal etmelidir.

sizlere açık yüreklilikle soruyorum; a partisi.  b partisi.   c partisi ayrımı yapmadan bir düşünün, Karadeniz bölgesi milletvekillerinin bir tanesi bile çıkıp da, sayın Cemal Enginyurt gibi üreticinin yanında yer aldı mı?

Sayın Cemal Enginyurt destek gurubu oluşturalım. 

Sayın milletvekili için alınan ihraç kararının iptal edilmesini sağlayalım.

Lütfen bu mesajı çokça paylaşarak,  Cemal Enginyurt destek gurubuna destek verelim. Bu adam fındık üreticisi için kariyerini heba etmiştir.

Bizler de ona vefa duygusu ile sahip çıkalım.

Biz Karadeniz insanına yakışan, sayın Süleyman Soylu’nun istifasına nasıl karşı çıktıysak, sayın Cemal Enginyurt’un arkasında da dimdik duralım.

Recep YAZGANRecep YAZGAN