Tüm Manşetler
Giriş Tarihi : 15-01-2021 08:42   Güncelleme : 15-01-2021 08:42

TİGEM Keçi ve Koyun Çobanlık Hizmeti Alacak!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Altı Aylık Koyun Keçi Çobanlık İşçilikleri Hizmet Alım işi yaptıracak.

TİGEM Keçi ve Koyun Çobanlık Hizmeti Alacak!

İhaleye ait şartname Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü Ticaret Servisi ve www.tigem.gov.tr elektronik adresimizin ihaleler bölümünde görülebilir.

İstekliler, ihale dokümanını İşletmemizden (K.D.V. Dahil) 250,00 TL bedel karşılığı temin edebilirler.

İhale kapalı zarf usulü ile yapılacak olup; İstekliler, teklif ettikleri bedelin% 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Teklif edilen toplam bedelin % 3’ünden az oranda geçici teminat veren isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır. Kesin teminat ihale tutarının % 6’sı oranında olacaktır.

 

Teklif mektuplarının kapalı zarf içerisinde en geç 21.01.2021 Perşembe günü saat 14.00’a kadar Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü Genel Evrak Servisi’ne teslim edilmiş olması gerekmektedir.

 

İhale konusu işlerle ilgili hayvanlar ile yükleniciye teslim edilen tarım alet ve makinelerin çalınma, kaybolma ve her türlü iş kazası, işçi ücretlerinin ödenmemesi,  haksız fiil ile diğer risklerine karşılık Toplam: 1.500.000,00 TL (Bir milyon beş yüz bin Türk lirası) Tutarında risk teminatı, ihale üzerinde kalan istekliden ayrıca alınır.

    

İhale kararlarına ait her türlü vergi, damga vergisi, karar pulu, resim, harç ve her türlü yasal ödemeler yükleniciden tahsil edilir.

 

Bu ihale 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 3/g maddesi gereğince istisna kapsamında olup, İhale TİGEM Alım-Satım ve ihale Yönetmeliği esaslarında yapılmaktadır.

Recep YAZGANRecep YAZGAN