Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-03-2018 09:35   Güncelleme : 07-03-2018 09:35

Türk Sağlık Sen’den, Sağlık Sen OMÜ Tıp Fakültesi Temsilcisine Mesai saatinde sendikal faaliyet iftirası!

​Samsun Sağlık Sen Samsun Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Kemal Soylu hakkında mesai saatinde sendikal faaliyetler yapıyor iddiasıyla soruşturma açıldı.

Türk Sağlık Sen’den, Sağlık Sen OMÜ Tıp Fakültesi Temsilcisine Mesai saatinde sendikal faaliyet iftirası!

Soylu konuyla alakalı olarak sosyal medya üzerinden şunları yazı;

OMÜ TIP FAKÜLTESİNDE SENDİKAL FAALİYETLERİMİZİN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN ŞAHSIMA MESAİDE SENDİKA ÇALIŞMASI YAPIYOR İFTİRASI ATARAK SORUŞTURMA AÇTIRAN TÜRK SAĞLIK SEN SAMSUN ŞUBESİ YÖNETİCİLERİ ERDOĞAN ÇAKMAK VE YUSUF ÇAKIR İFTİRANIZ SİZİNLE OLSUN. SİZİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM. BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ.

DESTEK MESAJLARI

Öte yandan Kemal Soylu'ya destek mesajları da gelmeye başladı. Destek mesajında,

“Yunus Emre'nin satırlarında ifade ettiği gibi "Aşk ile yürüyen sırtında dünyayı taşır,Aşk'sız yürüyen sırtında dünya diye ceset taşır." işte bütün mesele bu ,Sağlık çalışanlarımıza ve ülkeye hizmet etmek bir aşk işidir. Kemal başkanımızda yüreğinde bu aşk'ı barındıran Sağlık çalışanlarımızın âli menfaati için mücadele eden güzel yürekli biridir.

Yüreğinde halka hizmet hakka hizmettir,duygusunu taşımayan kalbi bu aşk'la çarpmayanın vay haline çünkü yunus emre böylelerini neye benzetiyor,cesede benzetiyor.

Sağlık sen olarak biz, Yunus Emre'nin bu satırlarından ilham alarak aydınlık istikbalimiz için aşk ile kararlılıkla,emin adımlarla yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz.

Ama kendini bilmez bazı güruh zihniyetin mensupları bizim bu ilkeli ve onurlu mücadelemizi kabullenememekte, kendi fıtratlarının gereğini yapmakta, her zaman olduğu gibi iftira atmaktadır.

Ve iftiracı zihniyete soruyoruz, siz sağlık çalışanlarımıza bu vakte ne kazandırdınız ne?

Elde ettiğiniz bir kazanımınız dahi yok.

Ve yüzünüz kızarmadan Hala konuşuyorsunuz.

Şunu unutmayın...

Sağlık Sen, Sağlık çalışanlarının sorunlarını halının altına süpüren değil, yük alarak çözüm metodlarıyla Sorunların üzerine giden Sendikadır.

Sağlık sen'in ortaya koyduğu azim günü kurtarma gayreti değil, Sağlık çalışanlarımızın geleceğinin düzgün dizayn edilme mücadelesidir” denildi.

adminadmin