Bilişim
Giriş Tarihi : 26-02-2019 10:00   Güncelleme : 26-02-2019 10:00

Türkiye’nin arama motoru yaani’ye yenilik!

​Türkiye’nin tamamen yerli arama motoru olan Yaani, e-posta ve navigasyon hizmetinin devreye girmesi için düğmeye bastı.

Türkiye’nin arama motoru yaani’ye yenilik!

Turkcell’in tasarlayarak hizmete sunduğu arama motoru Yaani, yenilikle internet kullanıcılarının karşısında. Her gün 3 milyondan fazla kullanıcının arama yaptığı Yaani, e-posta ve navigasyon hizmetini devreye sokmak için hazırlıklarını yaptı.

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, 1440 stratejisiyle kullanıcılarının her anına değer katmak için çalıştıklarını vurguladı. Bu bağlamda faaliyete geçirdikleri dijital ürün ve servisleri sadece Türkiye’de değil dünyada da çok büyük ilgi gördüğünü dile getiren Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu, müşterileri için fark ortaya koyarak; yepyeni özellikleriyle rakipleri arasından sıyrılan, üstün bir kullanıcı deneyimi vaat eden servisler geliştirdiklerini belirtti. Terzioğlu Yaani ile istediklerini başardığını vurguladı.

Müşterilerin de teveccühüyle bir yıl kadar kısa bir sürede 8 milyon indirme sayısına ulaştıklarını ifade eden Genel Müdür Terzioğlu, şimdi de Türkiye’nin arama motoruna e-posta ve navigasyon özelliklerini ekleyeceklerini müjdeledi. Yaani’nin burada da fark ortaya koyacağına emin olduğunun altını çizdi.

VERİLERİ TURKCELL MERKEZLERİ MUHAFAZA EDECEK

Bu arada güvenlik kaygısı da yaşatmayacak olan Yaani’nin yeni hizmetleri e-posta ve navigasyonun verileri Turkcell veri hizmetlerinde muhafaza edilecek. Müşteri deneyimini ön planda tutarak kolay kullanım sunacak olan Yaani e-posta, Turkcell servisleriyle yeksan faaliyet yürütecek. E-posta hizmeti bireysel kullanıma ek olarak kurumlar için de faaliyet gösterecek. Öte yandan kullanıcılar Hızlı Giriş teknolojisiyle de hizmete erişim sağlayabilecek.

Yaani Navigasyon en güncel harita verileriyle donatılacak ve son teknolojiler kullanılacak. Kullanıcılarına en doğru ve güncel adres bilgileri sunacak olan Yaani Navigasyonuna trafik yoğunluğu da entegre edilecek. Bu bağlamda sürücülere zaman kazandırılacak.

Öte yandan söz konusu Navigasyon uygulaması hem mobil hem de masaüstünden faaliyet hizmet sağlayacak.

Mücahid DERE – Diriliş Postası

adminadmin