Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-11-2019 09:19   Güncelleme : 22-11-2019 09:19

Yakakent doğalgazla buluşuyor!

Alaçam - Yakakent Yerel Eylem Grubu Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısı Yakakent Belediyesi Çözüm Merkezi salonunda yapıldı.

Yakakent doğalgazla buluşuyor!

Düzenlenen toplantıya Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, AYYEGDER Yönetim Kurulu Üyeleri, STK ve Özel Sektör Temsilcileri ve halkımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından günün anlam ve önemini belirtmek üzere kürsüye Yakakent Belediye Başkanı ve Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı Hüseyin Kıyma toplantının hayırlı olmasını ifade ederek, Yerel Eylem grubunun yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Derneği kuruluşundan buya çok büyük yol kat etiklerini dile getiren Başkan Hüseyin Kıyma, Alaçam ve Yakakent için derneğin öneminden bahsetti.

Başkanımızın konuşmasının ardından divan üyeleri tarafından gündem maddeleri okutuldu ve oylama yapıldı.

Son olarak dilek ve temennilerin ardından düzenlenen program toplu fotoğrafın çekilmesiyle sona erdi.

YAKAKENT DOĞALGAZLA BULUŞUYOR

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) yetkilileri ile yapılan görüşmeler ve girişimler sonucunda Yakakent doğalgaz dağıtım lisansı, lisans alanına dâhil edildi.

Yetkili Firmanın Bölge Müdürü diğer yetkilileri ile Yakakent Belediyesinde yapılan toplantıda sürecin işleyişi ve

izlenecek yol haritası değerlendirildi.

Yakakent Belediye Başkanı HüseyinKIYMA konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

“Göreve geldiğimiz 2014 yılından bugüne kadar Yakakent için hayati önem taşıyan doğalgaz konusunda, nihayet sona geldik. İlçemize ve İlçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

adminadmin