Genel
Giriş Tarihi : 01-07-2019 09:37   Güncelleme : 01-07-2019 09:37

FETÖ’nün hedefindeki Samsunlu İşadamı Galip Öztürk’ten Ekrem İmamoğlu’na: Haklarımızı öde ne yaparsan yap!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler Otogarı'nı, hızlıca taşınma ve dönüşmesini yapıp, yüksek teknoloji merkezine dönüştüreceklerini belirterek, "Bazılarının belki işine gelmemiş olabilir. 'Birilerine peşkeş mi çekiyor?' diyebilirler. Evet, ben bu alanı ve o alanları, akla ve bilime peşkeş çekiyorum" dedi

FETÖ’nün hedefindeki Samsunlu İşadamı Galip Öztürk’ten Ekrem İmamoğlu’na: Haklarımızı öde ne yaparsan yap!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, MEF Üniversitesi'nin mezuniyet törende Esenler Otogarı’nı ileri teknoloji merkezine dönüştüreceklerini açıklamasına Samsunlu İşadamı Galip Öztürk’ten cevap geldi.

Öztürk Ekrem İmamoğlu’na, “Şirketimizin hakları ödendiği sürece istediğiniz proje çalışmasını tabi ki yapabilirsiniz” dedikten sonra sosyal medya üzerinden, “Henüz görevine hakim olmadan, işletmeci şirketle olan sözleşme yükümlülüklerini incelemeden, yeni bir otogar yatırımının bütçesini çalışmadan, sadece metro ulaşımı var diye böyle bir demeç vermek talihsizliktir. Bilinçsiz heyecanlar felakete sürükler” diye yazdı.

Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun göreve gelir gelmez ilk iş olarak İstanbul Esenler Otogarı hakkında açıklama yapmasının sebebi merak edilmeye başlandı.

Bilindiği gibi Esenler Otogarını Galip Öztürk’e ait Avrasya Terminal İşletmeleri işletiyor.

İmamoğlu’nun hedefindeki ilk İsmin Galip Öztürk olması çeşitli şüpheleri de beraberinde getiriyor.

Öztürk 17/25 olayları sonrasında yaptığı açıklamalarla FETÖ’nün de hedefi haline gelmişti.

adminadmin