Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-03-2023 17:18   Güncelleme : 30-03-2023 17:18

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Osman Yılmaz’dan Ankara’da Samsun Mesaisi!

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Osman Yılmaz, "14 Mayıs tarihinin önemi çok büyük. Sorumluğumuzun farkındayız ve Samsun'umuz için elimizi taşın altına koyuyoruz" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Osman Yılmaz’dan  Ankara’da Samsun Mesaisi!

 

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Osman Yılmaz, seçim çalışmalarını Samsun'un yanı sıra Ankara'da da sürdürüyor.

Ankara Samsunlular Federasyonu (ASFED) Genel Başkanlığı görevini de üstlenen Osman Yılmaz, kamu kurum ve kuruluş, siyasi ve STK'ların temsilcileriyle yakın temas halinde. Özellikle gençlerden yoğun ilgi gören Osman Yılmaz, Samsun'un problemleri için yoğun mesai harcadıklarını söyledi.

"PROJELERİMİZİ ANKARA'DA DA ANLATIYORUZ"

Samsun'dan Ankara'ya giden Mimar ve Mühendisler Grubu Samsun Şube Başkanı Hilmi Eker, Samsun AK Parti Milletvekili Aday Adayı Muhammed Mustafa Kanat, Samsun Kızılay İl Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Etli, Samsun AK Parti İlkadım önceki dönem Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Samsun'un, sorunlarının ve çözüm çalışmalarının konuşulduğu buluşmada Osman Yılmaz, "Ülkemiz ve milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda, gece-gündüz demeden gayretle çalışıyoruz. Samsun'umuz için büyük bir azim içerisindeyiz. Projelerimizi sadece şehrimizde değil, Ankara'da da anlatıyoruz. 14 Mayıs tarihinin önemi çok büyük. Sorumluğumuzun farkındayız ve Samsun'umuz için elimizi taşın altına koyuyoruz" diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN