Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-08-2022 11:49   Güncelleme : 08-08-2022 11:49

Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer güven tazeledi!

Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer, tek liste ve tek aday olarak girdiği seçimde yeniden Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı seçildi.

Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer güven tazeledi!

 

Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı seçimlerinde tek aday olarak seçime giren İlyas Biçer sendika delegelerinin güvenini kazanarak yeniden seçildi.

Başkan İlyas Biçer, seçim sonuçlarının ardından bir konuşma yaparak teveccühlerinden dolayı sendika delege ve üyelerine teşekkür etti.

Başkan Biçer yaptığı konuşmada "Samsun Sağlık-Sen şube 6. Olağan Kurulu Genel Başkanımız Semih Durmuş, Başkan yardımcımız İdris Baykan, Ordu, Amasya, Çorum, Giresun, Sinop, Ankara 2 nolu Şube Başkanı, Gümüşhane ve Trabzon Şube Başkanı, Memur-Sen Samsun şube Başkanımız ve bağlı şube başkanlarımız, Ak parti il başkan yardımcılarımız ve delege arkadaşlarımızın katılımıyla gerçekleşti.

Misafirlerimize Emeği geçen tüm üye arkadaşlarımıza ve özellikle bir önceki dönemde büyük emek harcayan yönetim kurulu üyesi yol arkadaşlarıma teşekkür ediyor,  yeni dönemde görev alan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Teşkilatımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN