Güncel
Giriş Tarihi : 03-10-2014 21:15   Güncelleme : 03-10-2014 21:15

TRABZONSPOR ÜNLÜ MÜCEVHERCİ SWAROVSKİ’Yİ KONUK ETTİ

Dünyaca ünlü kristal mücevher şirketi Swarovski’nin sahibi Gernot Langes Swarovski, ailesi ve şirket üst düzey yetkilileri Trabzonspor’un konuğu oldu

TRABZONSPOR ÜNLÜ MÜCEVHERCİ SWAROVSKİ’Yİ KONUK ETTİ
Dünyaca ünlü kristal mücevher şirketi Swarovski’nin sahibi Gernot Langes Swarovski, ailesi ve şirket üst düzey yetkilileri Trabzonspor’un konuğu oldu.
Trabzonspor’un sezon başında Avusturya’da yaptığı kamp sırasında Kulüp Genel Menajeri Serhat Altıncı ile tanışan Gernot Langes Swarovski, Bordo Mavili kulübün davetlisi olarak ailesi ve şirket üst düzey yetkilileri ile birlikte Trabzon’a geldi. Swarovski ve beraberindekiler, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Kulüp CEO’su Burak Gürdal ve Genel Menajer Serhat Altıncı ile birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yemek yerken, dün akşam da Legia Warszawa maçını Hüseyin Avni Aker Stadı’nda izledi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Genel Menajer Serhat Altıncı bugün de Trabzon’daki tarihi bir mekanda heyetle birlikte kahvaltı yaptı. Swarovski ve beraberindekilere Trabzonspor forması ve çeşitli hediyeler verildi.
adminadmin