Spor
Giriş Tarihi : 07-02-2022 11:18   Güncelleme : 07-02-2022 11:18

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu 2022 Sezai Üçyol Federasyon Kupası Samsun Bowling Akademi’de Gerçekleştirildi!

TBBDF 2022 faaliyet programında yer alan Sezai Üçyol 2. ve 3. Lig Federasyon Kupası mücadelelerinin ilk ve ikinci günleri tamamlanarak kupalar sahiplerini buldu.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu 2022 Sezai Üçyol Federasyon Kupası Samsun Bowling Akademi’de Gerçekleştirildi!

 

Bowling Akademi olarak ev sahipliğimizde gerçekleşen müsabakalar seyir zevki yüksek sahnelere neden oldu. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu’nun Resmi Youtube kanalından da yayınlanan 1. ve 2. Gün müsabakaları ardından kupalar sahiplerini buldu.

Erkekler 3. Lig şampiyonu Osman Ahmet Nemli olurken, ikincilik kupasını H. Berkay Bulça, Üçüncülük kupasını ise İlker Dener aldı. Kupalarını TBBDF Bowling Milli Takımlar Antrenörü Recep Çınar takdim etti.

Kadınlar 2. Lig ödül töreninde ise Elif Erdem birincilik kupasını, Hülya Kanbur Aydın ikincilik, Didem Dilara Doğan ise üçüncülük kupasını alırken, ödüllerini TBBDF MHK üyesi Sinan İbiş tarafından verildi.

Son bölümde verilen Erkekler 2. Lig ödül töreninde ise, birincilik kupasını Tuna Böncü, ikincilik kupasını Cem Dinçay, üçüncülük kupasını ile M. Cem Malkoç aldı. Ödüllerini TBBDF Teknik Kurul Üyesi Ümit Yıldırım tarafından takdim edildi.

Ayrıca Genç yetenek Tuna Böncü Tek Oyunda 290 Skor, Üç Oyunda 711 Skor yaparak Federasyon belgesi almaya hak kazandı.

Federasyon Kupasının 3. Gününde yapılan final mücadelelerinde ter döken sporcular şampiyonluklarını ilan ederek madalyalara uzandılar.

Yapılan ödül töreninde 2022 Sezai Üçyol 3. Lig Erkekler şampiyonu Umut Diyar Gök olurken, ikinciliği Osman Ahmet Nemli, üçüncülüğü ise Efe Erdem aldı. Madalyaları TBBDF Bowling Teknik Kurul Üyesi Ümit Yıldırım tarafından takdim edildi.

2022 Sezai Üçyol 2. Lig kadınlar şampiyonu Elif Erdem, ikinci Güliz Karahoda, üçüncü Beyza Türkdönmez olurken madalyalarını ise TBBDF Genel Sekreteri Eren Öztürk takdim etti.

Programın son ödül töreninde sahneye davet edilen 2022 Sezai Üçyol 2. Lig erkek şampiyonu sporculara madalyalarını Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu takdim ederken birincilik kürsüne M. Cem Malkoç, ikincilik kürsüsüne Aytekin Kara, üçüncülük kürsüsüne ise Cem Dinçay çıktı.

Kupalarını alan sporcuları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN