Kültür
Giriş Tarihi : 01-12-2019 10:00   Güncelleme : 01-12-2019 10:00

Yazar Sıtkı Aslanhan, Atakum Anadolu İHL Öğrencileri İle Buluştu

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Sıtkı Aslanhan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Yazar Sıtkı Aslanhan, Atakum Anadolu İHL Öğrencileri İle Buluştu

 “Motivasyon ve Başarı”  konulu konferansında öğrencilere değerli bilgiler aktaran Yazar Sıtkı Aslanhan, “Önce hedeflerimizi belirlemeliyiz. Mesele üniversite okumak değil. Hangi üniversiteyi okumak istediğimiz ”diye konuştu. Kısa yoldan başarının gelmeyeceğini belirten Aslanhan “Bütün insanların uyguladıkları bir yöntem var; birincisi inanmak, ikincisi bedel ödemek. Ülkemizdeki insanların en büyük problemi hedef belirleyememeleridir. Alın teri dökmeden, gözyaşı dökmeden başarı gelmez. İnsanlar bugün kısa yoldan başarılı olmak istiyor. Kısa yoldan başarı gelmez. Başarı için çok çalışmanız gerekiyor” diye konuştu.

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından yoğun ilgi gören konferansta  başarı hikayelerinden örnekler veren Aslanhan” Başarmanın yolunun önce inanmak, hedef koymak ve çalışmaktan  geçtiğini belirterek; 20. Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda12.63’lük derecesiyle Türkiye rekoru kıran ve altın madalya kazanarak bir ilki gerçekleştiren Nevin Yanıt’ın hedeflediği dereceyle yarışma kazanmasının örnek olacak bir başarı olduğunu” dile getirdi. 

Atakum’a İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı ve Canik Belediye Başkanı  İbrahim Sandıkçı’nın destekleriyle gerçekleşen konferans, Yazar Aslanhan’a hediye takdimi ile sona erdi.

adminadmin