Güncel
Giriş Tarihi : 11-02-2015 16:30   Güncelleme : 11-02-2015 16:30

Yurtta kış

DÜZCE (AA) - Düzce'de etkili olan kar yağışı dolayısıyla jandarma trafik ekipleri yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik kış lastiği denetimlerini sürdürdü

Yurtta kış

DÜZCE (AA) - Düzce'de etkili olan kar yağışı dolayısıyla jandarma trafik ekipleri yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik kış lastiği denetimlerini sürdürdü.

Jandarma trafik ekipleri, okul, işçi ve öğrenci servislerinin yoğun olduğu Aydınpınar Caddesi üzerinde araçları kontrol etti, sürücülere uyarılarda bulundu.

Jandarma Kıdemli Başçavuş İlhami Biçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçların 1 Aralık ve 1 Nisan tarihleri arasında kış lastiği takma zorunluluklarının olduğunu söyledi.

Kar yağışının kentte iki gündür etkisini gösterdiğini dile getiren Biçer, "Okul, işçi ve öğrenci servislerinin yoğun olduğu bölgelerde sıklıkla kış lastiği kontrolleri yapıyoruz. Kış lastiği takmayan sürücülere 571 lira idari para cezası uygulamamızın yanı sıra uygun lastikler temin edilinceye kadar araçları trafikten men ediyoruz" diye konuştu.

adminadmin