Türkiye
Giriş Tarihi : 02-10-2014 18:00   Güncelleme : 02-10-2014 18:00

ATSO’DAN DEVLET DESTEK VE HİBE KULLANIM TEKNİĞİ TOPLANTISI

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı öncülüğünde Odaya kayıtlı üyeleri bilgilendirmek amacıyla KOSGEB, SERKA, Ardahan TKDK il Koordinatörlüğü, yerel bankalar ve proje danışmanlarının da katkıları ile Devlet teşvik, hibe ve desteklerin anlatıldığı bir toplantı düzenlendi

ATSO’DAN DEVLET DESTEK VE HİBE KULLANIM TEKNİĞİ TOPLANTISI
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı öncülüğünde Odaya kayıtlı üyeleri bilgilendirmek amacıyla KOSGEB, SERKA, Ardahan TKDK il Koordinatörlüğü, yerel bankalar ve proje danışmanlarının da katkıları ile Devlet teşvik, hibe ve desteklerin anlatıldığı bir toplantı düzenlendi.
Toplantıda Ardahan Ticaret Sanayi Odası, KOSGEB, SERKA, TKDK, ve Ardahan’da şubesi bulunan bankalar açılan ve açılacak teklif çağrıları hakkında katılımcılara bilgiler verildi.
İki oturumda gerçekleşin toplantının açılış konuşmasını ATSO Başkanı Çetin Demirci yaptı. Tüm katılımcılara teşekkür eden Demirci, konuşmasında Ardahan’ın ekonomik ve sosyal yönden kalkınması için bu tür toplantıları sık sık yaptıklarını hatırlattı. Demirci, buradaki amacın Ardahan’ın devlet desteklerinden daha fazla yararlanmasıdır.
Kredi Garanti Fonu temsilen Mehmet Erol Şahiner KGf hakkında, KOSGEB İl Müdürü Ramazan Sivri KOSGEB destekleri hakkında, Serhat Kalkınma Ajansı Ardahan Yatırım Destek Ofisi İl Koordinatörü Nurullah Karaca ise SERKA destekleri hakkında bilgilendirme yaptı.
Toplantının ikinci oturumunda ise Ardahan da Şubesi bulunan banka temsilcileri, banka kredi imkanları ve kullanım şekilleri hakkında bilgiler verdiler.
adminadmin