Genel
Giriş Tarihi : 15-11-2018 15:22   Güncelleme : 15-11-2018 15:22

Diriliş Postası MÜSİAD EXPO Fuar Eki!

Diriliş Postası MÜSİAD EXPO Fuar Eki!

Diriliş Postası Gazetesi, MÜSİAD'ın İstanbul CNR'da düzenleyeceği 17. MÜSİAD EXPO Fuarı için fuar alanında fuar etkinlikleri boyunca dağıtılacak ek hazırlığını tamamlamak üzere.

MÜSİAD 17.EXPO Fuarı ile iş dünyası İstanbul’a taşınıyor.

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin bu yıl İstanbul’da 17.sini düzenleyeceği MÜSİAD EXPO Uluslararası Fuarı, 21 Kasım Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

MÜSİAD EXPO ile eş zamanlı olarak yüksek teknoloji fuarı High Tech Port MÜSİAD ve Uluslararası İş Forumu (IBF) da gerçekleştirilecek.

CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 17. MÜSİAD EXPO,  yatırımcılara büyümeye ve birlikte kazanmanın ortak noktasında, küresel iş ağları kurmak, global pazarlarda söz sahibi olmak, KOBİ’leri güçlendirmek ve etkin büyümeyi hızlandırmak isteyen iş dünyasının iş

2023 için koyulan 500 milyar dolarlık ihracat hedefine yönelik en kritik zirvelerden biri olan 17. MÜSİAD EXPO’ya katılım başvurusu yapan yabancı yatırımcı sayısında bu yıl rekor sayıya ulaştı.

Her iki yılda bir gerçekleştirilen EXPO ayrıca; Asya’dan Avrupa’ya, Orta Doğu ve Afrika’dan Türki Cumhuriyetlere kadar yabancı iş adamlarıyla birlikte yabancı devlet adamlarını da misafir edecek.

17. MÜSİAD EXPO’ya Almanya, Fransa, Hollanda gibi AB ülkeleri olduğu kadar; Çin, Malezya, Kazakistan, Hindistan, Pakistan gibi Asya ülkeleri; Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya, Kenya, Sudan gibi Körfez Bölgesi ile Afrika’nın bulunduğu 100’ün üzerinde ülkeden katılımcı işadamı ve firma bekleniyor.

 

adminadmin