Güncel
Giriş Tarihi : 03-10-2022 18:11   Güncelleme : 03-10-2022 18:15

En İyi Hurdacı Firması

En İyi Hurdacı Firması

İstanbul Anadolu yakasının en nezih ilçelerinden biridir; Maltepe. Sürekli olarak düzenli ve temiz olmalıdır. Çevreye zarar veren etmenlerden temizlenmeli ve görselliği bozan eski yapılar ya da yıkılmaya yüz tutmuş fabrika ve binalardan hızlıca sıyrılmalıdır. Maltepe hurdacı bu alanda tüm Maltepe’ye ve İstanbul’a hizmet sunmaktadır.

Tonajlı hurdaların alımı, fabrika söküm ve yıkımı, inşaat yıkımı ve bunun gibi birçok hizmeti Maltepe en yakın hurdacı olarak sunmaktayız.

Maltepe ilçesinin her noktasında faaliyet yürütmekteyiz. İrtibat numaralarıyla kolaylıkla ulaştığınız an itibari ile uzman çalışanları belirtilen adrese gider ve mevcut olan hurdanın envanterini çıkarır. Tonajlı olarak yapılan alımlarda hurdanın konumu da fiyat üzerinde etki etmektedir. Hurdacı burada sitesi üzerinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hurda Fiyatları

Hurda piyasası son derece dinamik bir piyasadır. Sürekli olarak değişkenlik gösteren piyasa da hurdanın kalitesi ve konumu fiyat üzerinde son derece etkilidir. Hurda fiyatlarını belirleyen asıl etken ise dövizde yaşanan hareketlenmelerdir. Bu neden ile güncel fiyatlar sürekli değişmekte ve verilen fiyatlar çok kısa süreliğine geçerli olmaktadır. Maltepe hurda fiyatları güncel, doğru ve hızlı bir şekilde verilmektedir.

Ayrıca verilen fiyatlarda küçük miktarlarda da olsa firmalar arasında değişiklik olabilmektedir. Maltepe hurdacılık en iyi fiyat teklifi ile güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Hurda alım işlemleri yanı sıra söküm ve yıkım işlemleri de firmamız tarafından yapılmaktadır. İnşaat yıkımı, fabrika yıkımı, çelik çatı sökümü ve yıkımı başlıca verilen hizmetler arasındadır. Hurdacı burada firması aracılığı ile güvenilir hizmet alabilirsiniz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN