Genel
Giriş Tarihi : 09-09-2020 12:31   Güncelleme : 09-09-2020 12:31

Erol Mütercimler Hakkında 81 İlde Suç Duyurusunda Bulunulacak!

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, bir televizyon programında imam hatiplilere yönelik sözleri dolayısıyla yazar Erol Mütercimler hakkında ülke genelinde suç duyurusunda bulunacak.

Erol Mütercimler Hakkında 81 İlde Suç Duyurusunda Bulunulacak!

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Kamber Çal, bir televizyon programında imam hatiplilere yönelik sözleri dolayısıyla yazar Erol Mütercimler hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. 

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Kamber Çal, Erol Mütercimler'in imam hatiplilerin tamamını ifade eden bir tarzla, "imam hatiplilerden tecavüzcü, tacizci çıkar" gibi tahkir edici bir ifade kullanmasının asla kabul edilemeyeceğini söyledi. Bu söylemin tüm imam hatiplileri ciddi şekilde itham altında bıraktığını belirten Çal, imam hatip camiasını bu konuya tepki koymaya davet etti.

 

81 İLDE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

Çal, "ÖNDER İmam Hatipliler Derneği olarak hemen hızlı şekilde avukatlarımıza talimatı verdik. Bu konuyla ilgili hukuki süreci hızlı şekilde başlattık. 81 ilde Erol Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Aynı şekilde tüm illerimizdeki imam hatipliler derneklerini aynı davayı açması için teşvik ediyoruz. Arkadaşlarımız da şu anda teyakkuz halindeler, onlar da çok inanılmaz tepki koymuş durumdalar. Erol Mütercimler denen bu adama dava açacaklar." dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN