Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 14-05-2022 12:06   Güncelleme : 14-05-2022 12:06

Lıv Hospıtal Samsun Hemşireler Haftasını Kutladı

Liv Hospital Samsun, Hemşireler Haftası'nı BC Otel’de düzenlenen kokteyl ile kutladı.

Lıv Hospıtal Samsun Hemşireler Haftasını Kutladı

Liv Hospital Samsun, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla kokteyl düzenledi. Düzenlenen kokteyle Liv Hospital Samsun Genel Müdürü Akif Kırbaş, Genel Müdür Yardımcısı Hatice Bulut, Başhekim Dr. Yılmaz Karagöz, Hasta Bakım Hizmetleri Müdürü Deniz Atmaca, VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Fatma Tan Dürüst, hastane yönetimi ve doktorlar katıldı. Kokteyl pasta kesimi, müzik dinletisi, çekiliş ve ikramlar şeklinde gerçekleşti.

Genel Müdür Akif Kırbaş, “İnsan sağlığının korunması adına takdir edilecek özveri ile çalışan hemşirelerimizin haftasını kutlarım” dedi. Genel Müdür Yardımcısı Hatice Bulut ise “Pandemi süreci boyunca ve hayatının her anında fedakârlık içerisinde görevini yerine getiren tüm hemşirelerimize teşekkür ederiz. Hemşirelerimizin hemşireler haftasını kutlarım” diye konuştu.

Hasta Bakım Hizmetleri Müdürü Deniz Atmaca, “Sağlıklı yaşama gönül veren hemşirelerimizin haftası kutlu olsun. Mesleğimi icra etmekten ve toplum sağlığına hizmet vermekten onur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN