Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-01-2019 10:09   Güncelleme : 19-01-2019 10:09

Samsun Karadeniz 5. Kitap fuarına hazırlanıyor!

​ Karadeniz Kitap Fuarı 5. Yaşında 9 Gün Boyunca Kitapseverleri Ağırlayacak.

Samsun Karadeniz 5. Kitap fuarına hazırlanıyor!

TÜYAP Tüm Fuarcılık tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği, Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile düzenlenen Karadeniz 5. Kitap Fuarı, 16-24 Şubat 2019 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkıları olan Karadeniz Kitap Fuarı, beşinci yaşında dokuz gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak.

Fuara 220 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliği düzenlenecektir. Etkinlikler ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacak.

FUAR ZİYARET SAATLERİ

Girişin ücretsiz olduğu Karadeniz Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü olan 24 Şubat tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

TRAMVAY İLE FUARA ULAŞMAK ÇOK KOLAY

Tramvay ile fuar alanına ulaşmak rahat ve kolay. Tekkeköy durağında inerek TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’ne ulaşılıyor.

KARADENİZ KİTAP FUARI’NI TAKİP EDİN

Fuarla ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, ulaşım bilgilerini, etkinlikleri ve imza günlerini www.karadenizkitapfuarisamsun.com sitesinden ve facebook/karadenizkitapfuari, twitter/kitapfuari, instagram/kitapfuari hesaplarımızdan takip edebilecek.

 

adminadmin