Güncel
Giriş Tarihi : 28-02-2015 08:00   Güncelleme : 28-02-2015 08:00

TKDK il koordinatöründen GTSO'ya ziyaret

GİRESUN (AA) - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Giresun İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu ziyaret etti

TKDK il koordinatöründen GTSO'ya ziyaret

GİRESUN (AA) - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Giresun İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette Kurşun, Çakırmelikoğlu ile bir süre sohbet etti, Giresun'da hibe desteklerinin artması noktasında destek istedi.

Kurşun, 42 ili kapsayan TKDK hibe başlıklarında 2014 yılında önemli bir çıkış yakalandığını belirterek, haziran ayında hibe başlıklarının tekrar açılacağını vurguladı.

Giresun’da TKDK hibelerinden yararlanma oranının artması için çalışmaların hızla sürdürüldüğünü ifade eden Kurşun,”Giresun son dönemlerde artan hibe destekleriyle 42. sıradan 28. sıraya yükseldi. Yatırımlara toplam 15 milyon liralık bir hibe sağlandı. Bu oranı yükseltmek için bizler mücadele ediyoruz” dedi.

GTSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise Giresun’un kurumun hibe desteklerinden yararlanması için gerekli destekleri verdiklerini ifade ederek,”GTSO olarak mevcut yatırımcımız dahil olmak üzere yeni yatırım taleplerinin kolaylıkla hizmete girmesi noktasında çalışacağız ve çalışıyoruz. TKDK İl Koordinatörlüğü ile 2014 yılı ile başlattığımız uyumlu çalışmanın meyvelerini şimdi alıyoruz ancak bu daha başlangıç” diye konuştu.

adminadmin