Gündem
Giriş Tarihi : 28-03-2014 11:49   Güncelleme : 28-03-2014 11:49

DUA SEFERBERLİĞİ

Paralel çete ve işbirlikçilerinin tezgahını gören halk, Anadolu’nun dört bir yanında AK Parti ve Başbakan Erdoğan için dua seferberliği başlattı.

DUA SEFERBERLİĞİ
Gülen Cemaati tarafından Başbakan Erdoğan nezdinde AK Parti Hükümetini bitirmeye yönelik ‘17 ve 25 Aralık sözde rüşvet ve yolsuzluk operasyonları’nın gerçek amacını gören mütedeyyin Anadolu insanı 30 Mart yerel seçimlerinde Erdoğan’ın yüzünün akıyla çıkması için dua seferberliği başlattı. Seçim meydanlarında ve sokaklarda halkın nabzını tutan Akit, Başbakan’ın gücüne güç katmak için meydanları dolduran halkın, bir yandan oyları artırmak için çalışırken bir yandan da dualar ettiğine şahit oldu.
 
HER SEÇİM ÖNCESİ SALDIRIYORLAR
 
Her seçim öncesi kendisini yok etmeye yönelik çeşitli kesimlerin saldırılarına maruz kalan AK Parti Hükümeti, 30 Mart yerel seçimlerinden önce de Gülen Cemaati’nin komplo ve kumpasları ile mücadele ediyor. 17 ve 25 Aralık sözde rüşvet ve yolsuzluk operasyonları başarısızlıkla sonuçlanan Cemaat, son aylarda da Hükümet aleyhinde montaj ve dublaj tekniği ile çeşitli ses kayıtları hazırlayıp servis ediyor.
 
MAHŞERİ KALABALIKLAR TOPLANDI
 
Cemaatin söz konusu ahlak dışı ve mesnetsiz saldırılarına rağmen Türk halkı, Başbakan Erdoğan nezdinde AK Parti Hükümeti’ne karşı yapılan bir dizi oyunun farkına vardı. Seçimler öncesi hemen hemen bütün şehirlerde yapılan onlarca mitingde vatandaş Başbakan Erdoğan’ı yalnız bırakmadı. Mahşeri kalabalıkların olduğu meydanlarda halk, alçakça yapılan saldırılara karşı Erdoğan’ın arkasında olduğunu her defasında gösterdi.
 
DUALAR DİK DURAN ADAM İÇİN
 
AK Parti’nin yanında olduklarını ve Cemaate olan tepkilerini seçim sandıklarında bir kez daha göstereceklerini belirten vatandaşlar bir yandan da dua seferberliği başlattı. Milyonlarca insanın duasıyla AK Parti’nin bugünlere kadar sapasağlam geldiğini bilen halk, AK Parti’nin seçimlerden yüzünün akıyla çıkması için sürekli dua ediyor. Anadolu insanı Allah’ın izni ile Başbakan Erdoğan’ın seçimlerden büyük bir zaferle ayrılacağına yürekten inanıyor.
adminadmin