Spor
Giriş Tarihi : 18-06-2014 12:55   Güncelleme : 18-06-2014 12:55

GELSİN KULÜBÜ ONA BIRAKAYIM

EMİN KAR’DAN FATİH ÖZTÜRK’E

GELSİN KULÜBÜ ONA BIRAKAYIM
Samsunspor kulüp Başkanı Emin Kar, kongreden sonra yeniden oturduğu Samsunspor Koltuğundan Haber Gazetesi’ne verdiği röportajda Samsun eski Milletvekili ve Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Öztürk’e ağır eleştiri getirdi.

Emin Kar’ın Öztürk’ü eleştirmesi Metro Holding ile Samsunspor yönetiminin yolları tamamen ayırılacak mı sorusunu gündeme getirdi.

Emin Kar röportajda Öztürk ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Benim aklıma takılan ise, kongrede eski Ak Parti Milletvekili Fatih Öztürk’ün konuşması oldu..

“Kapı kapı dilenenler aday olmasın” gibi bir şeyler söyledi.

Hala Anlamış değilim.. Beni her zaman gördüğünde teşekkür eden eski vekilimizin oradaki konuşmasını yadırgadım. Bunu kendisine de söyleyecektim ama telefonuma bakmadı.

Dilenci kelimesini hangi anlamda kullandı bilemiyorum..

BİR TANE KOMBİNE BİLET Mİ ALMIŞ?

Fatih Öztürk bu zamana kadar bir tane kombine bilet almış mı?

Kulübe yardım etmiş mi? Ya da onun vasıtasıyla birine gidip para mı almışım.. Evet biz Samsunspor için dilendik. Samsunspor’un daha iyi olması için kapı kapı dolandık..

Aday Erkut Tutu böyle konuşmazken Fatih Öztürk’ün Fatih Öztürk’ün konuşmasını duyunca heralde dedim bunların sözcüsü Fatih Öztürk..

Madem onların sözcüsü Fatih Öztürk o zaman Erkut Tutu’nun projelerini o anlatsın.. “Bizim şu kadar paramız var” desin..  “Şunları yapacaktık” desin. Şuan gelsin kulübü ona bırakayım..”
 
 
adminadmin