Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 14-08-2020 17:45   Güncelleme : 14-08-2020 17:45

Gençlerimizi Harcamalarına İzin Verme!

Gençlerimizi Harcamalarına İzin Verme!

 En güzel sözlerin sahibinin adıyla... Allah’ın adıyla…

  Bir buçuk yıldır düşüncelerimi buradan sizlerle paylaşıyorum. Hayır söylemek ve hayra vesile olmaktan başka bir niyetimde yok. Mesleğimizden sebep çocuklar ve gençlerle beraberiz, onları yakinen gözlemliyor, kimi zaman duygularına orta oluyor, kimi zamanda düşüncelerini duyma fırsatı yakalıyoruz.

  Yazılarımda özellikle geleceğimiz çocukların düşüncelerine de yer vermeye çalışıyorum. Birçok yazımda  çocuklara doğru bir tarih bilinci vermenin ne kadar önemli olduğunu vurguladım. Bizim gibi düşünen bunları bir görev olarak telakki eden birçok düşünür ve yazarlarımız var. Yazılar kadar televizyon ve sosyal medya ve sinema insanlar üzerinde çok büyük etkiler bırakıyor. Batının ve dahi şer odakların insanların belleklerine yavaş yavaş kazıdıkları,  ahlaksızlıkları, ideolojileri, sapkınlıkları bu şekilde en iyi şekilde kullanıyorlar.

  Ülkemizde de son dönemlerde özellikle TRT’nin yapmış olduğu dizileri çok takdir ettik ve izledik. Eksiği vardır kusurludur, onlar tartışılır ama bir bilinç ve yeniden tarihe ve geçmişimize yönelik bir merak uyandırdı mı? Uyandırdı ve bu uyanış artık geri dönüşü olmayan hakikat kapılarını da ardına kadar açmamıza vesile oldu.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN