Genel
Giriş Tarihi : 12-02-2020 14:30   Güncelleme : 12-02-2020 14:30

Gilette Fusion

Erkeklerin en büyük problemlerinden biri de sakal tıraşı olmak. Günümüzde gelişen bıçak teknolojileri ile birlikte artık sakal tıraşında devrim niteliği taşıyan ilerlemeler görülüyor.

Gilette Fusion

Erkekler olarak aynanın karşısında geçirdiğimiz zamana mı yanalım, bıçakların çabuk körelmesine mi yoksa yüzümüzün tıraş sonrası küçük kırmızı noktalarla kaplanarak tahriş olmasına mı? Bunların önüne geçmenin bir yolu var hem de çok yakınımızda Gilette Fusion teknolojisi.

Gilette Fusion İle Pürüzsüz

Biz tüm saydığımız sorunlarla başa çıkmaya çalışırken tıraş sonrası tahriş ve özellikle tıraş esnasında bıçakların yetersiz olması durumunda acı çekeriz. Tam da bu noktada Gilette Fusion ProGlide çıkıyor karşımıza. Gelin bu ürünü beraber yakından inceleyelim. Ürün tamda adından anlaşıldığı gibi geliştirilen bıçakları sayesinde süper bir şekilde hiçbir takılma yaşamadan yüzünün de adeta kayıyor. Bu yeteneğini Gilettin geliştirdiği ince bıçak ve mükemmel kaplama teknolojisine borçlu. Tabi ki bize de bu noktada ürünün tıraş anındaki acısız deneyiminden inanılmaz keyif almak kalıyor. Birde bununla birlikte oynar başlıklı olması yüz hatlarındaki tüm kıvrımlara kolayca ulaşabilmesini ve hiç zorlanmadan geçmesini sağlıyor. Bıçakların hemen üst ve altında görülen mavi şeritler ise mükemmel bir dokunma hissi ve tahrişin minimuma inmesine yardımcı oluyor. Bize de aynanın karşısında keyifli zaman geçirmek kalıyor.

Piyasada birçok markaya ait birçok ürün bulabilirsiniz. Fakat kullananların ortak tercihi Gilette Fusion tüm araştırmalarda bir adım öne çıkıyor. Bence bu tesadüf değil tamamen Gilette teknolojisinin erkekler için çok çalışarak geliştirdiği teknolojiye teşekkür etmemiz lazım. Bu ürünü incelemek ve satın almak için https://www.cosmetica.com.tr/gillette/ sayfası sizleri bekliyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN