Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 25-04-2017 12:54   Güncelleme : 25-04-2017 12:54

Lucescu mu gelecek!

Ya ben bu işten hiç anlamıyorum ya da bu şehrin İrlandalıları var bizden gizli iş çevriliyor.

Lucescu mu gelecek!

Bana göre Türkiye’ye gelen en başarılı yabancı hoca Mircea Lucescu’dur. Onun içindir ki Trabzonspor dahil bütün büyük takımların can simidi olmuştur Lucescu. Başkanlık seçimine girecek aday kendisini arar görüşür ve ben Lucescu’yla görüştüm der bunun nimetinden faydalanır. Bazen Lucescu’nun işleri kötü gider hemen Türkiye’den teklif var der durumu kurtarır. Bazen de bizim takımların işleri kötü gidince Lucescu ile görüşüp günü kurtarır. Belki de herhangi bir takımımızın başına geçse eski başarısını yakalayamayacak kovulup gidecek ve bu efsane de son bulacak.

Ben avcı kültürüyle büyüdüm avcılarda bir deyim vardır. Bir avcı büyük bir av vurduğu yeri unutmaz diye, bizim ki de öyle bir hikaye, benim algılayamadığım ise ilk yarının sonlarına doğru hocanın sürekli sahaya bakıyorum oyuncu yok kulübeye bakıyorum oyuncu yok gibi, bir hocanın elindeki kadronun moralmen çökeceği söylemleri söylerken başarılı bulunup üst üste 3 deplasmandan galibiyetle dönmüşken, bütün otoritelerin Samsunspor’un kurtulma ümidi çok az dediği durumdan play-offa niye katılamıyoruz pozisyonuna gelmişken bu küfürler niye?

Stadın geneline bakıyorum öyle bir durum da yok demek ki çok az bir insan topluluğu küfür ediyor. Peki, bu stadlarda aleni bir şekilde küfür edilmesine neden müsaade ediliyor.                                

Tribünler kamerayla çekiliyor, bizim bölümde de rakibin kulübesine sürekli küfür eden birkaç kişi var onlara neden müsaade ediliyor?

Elazığ maçından sonra Osman hocanın basın toplantısını dinledim aldığı karara saygı duyuyor ama işin bu raddeye gelmesine üzülüyorum, bu şehir de hocaya küfür edildi diye hocanın gidişine üzülüyorum.

Ben inanıyorum ki Batuhan Karadeniz gibi bir golcü ve birkaç destek transferle Süper Ligin en güçlü adayı biz olurduk bu sene görünen bu ligin üstünde bir kadrosu olan Eskişehir ve Sivasspor ve onlara göre daha sınırlı ama inanmış bir kadro olan Malatyaspor bu yıl yukarı çıkar.

Kuvvetle muhtemel düşecek takımlardan Rize, Adana, Gaziantep veya Kayseri, Adana’nın önümüzde ki yıl düşüşe devam edeceğini tahmin ediyorum. Bundan dolayı bizim ilk 3 te olmamamız için hiçbir sebep yok.

Yapacak birşey kalmadı bu şehir ve taraftar Osman Özköylü’ye bir teşekkür ve bir özür borçludur.

Geçen yıl Ümit Özat bu yıl Osman Özköylü başarılıyken bunların yaşanması bana biraz tuhaf geliyor ya da benim algılayamadığım durumlar var.

Umarım bizim Lucescu’muz Hüseyin Kalpar hocam da aynı sıkıntıları yaşamaz.                                      

Bu şehirdeki herkes gibi ben de Hüseyin Kalpar hocayı çok seviyor onun nerede olursa olsun başarılı olmasını arzu ediyorum. Bizim Hüseyin Kalpar aşkımız Kadir İnanır Türkan Şoray aşkı gibi, biri boş olunca öbürü dolu olduğu için bir türlü kavuşamıyorlar. 

 Osman hoca takımı beğendiğini söyledi ama ben takımda da sıkıntıların olduğunu görüyorum sebebini çözemedim ama Mustafa Sevgi ile Kone çok fena takıştılar. Çok kötü gününde olan Mustafa Sevgi Kone’yi de oyundan düşürdü.

Takımda sanki huzursuzluk emareleri var son 20 dakikayı bir kişi fazla oynadığımız halde doğru dürüst bir mücadele veremeyişimizin izahı sakın hoca gibi sezon sonu biz de ayrılacağız düşüncesi olmasın. Şayet bu düşünceyle isteksizlerse bu hiç hoş bir davranış olmaz önümüzde ki Ümraniye maçı bunu gösterecektir. Ümraniye maçı alınmazsa geldiğimiz gibi geldiğimiz yere gitme riskimiz var işi son maça bırakmamak lazım. Herkes çok dikkatli olmalı, aksi takdirde hepimiz üzülürüz.

Adnan ÖZ

 
adminadmin