Genel
Giriş Tarihi : 27-02-2019 10:42   Güncelleme : 27-02-2019 10:42

Yeni askerlik sistemi ne zaman geliyor?

Yeni askerlik sistemi ne zaman geliyor?

AK Parti'den milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren yeni askerlik sistemi ile ilgili önemli bir açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, yeni askerlik sisteminin Nisan ayında TBMM gündemine gelebileceğini açıkladı.

Mahir Ünal, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ünal, Cumhur İttifakı'nın oluşturduğunu bütünlüğün Türkiye için büyük bir avantaj olduğunu ifade etti. Sebze ve meyve fiyatları üzerinden Türkiye ekonomisini hedef alan fırsatçıları önlemek için faaliyete geçirilen tanzim satışlarıyla ilgili konuşan Ünal, ziyaret ettiği illerde vatandaşların tanzim satışı yapılmasını istediğini söyledi. İnsanlara ucuz meyve sebze satmanın negatif değil, pozitif bir şey olduğunu söyleyen Ünal, sebze meyve fiyatlarında istismar olduğunda hükümetin buna müdahale edeceğini ifade etti.

DOLAR SEÇİMDEN SONRA 5'İN ALTINI GÖRECEK

Ünal, 13 Ağustos'tan itibaren döviz üzerinden başlatılan ekonomik saldırıyla Türkiye ekonomisini çökertmek istediklerini söyledi. Ünal, doların yükseltilmesi ve kur atağı üzerinden ekonomik yapılan ekonomik saldırıların, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve ekonominin tek çatı altında toplanmasıyla bertaraf edildiğini ifade etti.

DİJİTAL GENEL MERKEZ KURULDU

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili Ünal, sosyal medya ve seçmenin davranışını günlük olarak değiştirdiğini kaydetti. Artık saha çalışmasıyla elde edilen verilerin, 31 Mart seçimlerinin sonucuna dair bir kanaat vermediğini belirten Ünal, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sosyal medya hesaplarının algı operasyonu yaptığına dikkati çekti. Sosyal medyada gündemin akışkan, interaktif iletişim mecralarında oluştuğunu dile getiren Ünal, AK Parti'nin buna karşı dijital bir genel merkez oluşturduğunu söyledi. Ünal, böylece panel üzerinden 1,5 milyon teşkilat üyesini anlık olarak konuşturabildiklerini söyledi.

YENİ ASKERLİK SİSTEMİ NİSAN'DA GÜNDEME GELEBİLİR

AK Parti Sözcüsü Ünal, vatandaşların merakla beklediği yeni askerlik sistemine de değindi. Yeni sistemin Nisan ayında TBMM gündemine gelebileceğini belirten Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yönde açıklamalarının olduğunu söyledi.

Emre Şentürk / Diriliş Postası

adminadmin