Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-02-2019 09:44   Güncelleme : 18-02-2019 09:44

Zihni Şahin'den Mahalle Başkanları Ve Sandık Görevlilerine:Tek yumruk olalım!..

Zihni Şahin'den Mahalle Başkanları Ve Sandık Görevlilerine:Tek yumruk olalım!..

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum SKM'de mahalle başkanları ve sandık görevlileriyle buluştu, "Tek yumruk olalım, bir ve beraber hareket edelim" çağrısında bulundu

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nde mahalle başkanları ve sandık görevlileri ile bir araya geldi. Seçimlerin önemi hakkında istişarelerde bulunulan toplantıda Başkan Şahin, "Her zaman vurguladığımız gibi ortak akıl ile hep birlikte çalışacağız, başaracağız" dedi.

'ZİNCİRİN HALKASI KOPMAMALI'

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy'un da katıldığı toplantıda Başkan Zihni Şahin, teşkilat mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Teşkilatları insan organizmasına benzeten Zihni Şahin, "Nasıl ağzımızla konuşuyor, burnumuzla kokluyoruz, ayaklarımızla yürüyoruz, yani bütün organlarımızla varsak, bir tek organımız olmadığında eksik durumuna düşüyoruz. Teşkilatlar da böyledir. AK Parti teşkilatı genel başkandan başlar mahalle başkanlıklarına kadar gider. Zincirin bir halkası koptuğunda aksaklıklar başlar" diye konuştu.

TEŞKİLATIN İSİMSİZ KAHRAMANLARI

Özellikle mahalle başkanlarının  topluma en yakın kişiler olduğuna dikkati çeken Zihni Şahin, "Sizler halkımızla iç içe olan en yakın teşkilat görevlilerimizsiniz. Yani sizler asılında bu hareketin isimsiz kahramanlarısınız. Büyük fedakarlıklar yapıyorsunuz. Bu işte gönüllü olanların ne maaşı var, ne başka türlü kazançları. Fedakarlık yapıyorsunuz. Teşkilat olarak bir ve beraber hareket etmeye devam etmeliyiz. Teşkilat yapımız çok güçlü. Yine de eksikliklerimiz varsa bunları söylemeden geri durmayalım. En büyük rakibimiz, kendimiziz. Tek yumruk olmak zorundayız" dedi.

'MECLİS ARİTMETİĞİ LEHİMİZE OLMALI'

Başkan Şahin, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Atakumluların kendilerine yönelik teveccühlerinin son derece memnuniyet verici olduğunu da belirterek, "Bugüne kadar aldığımız tüm yansımalar olumlu. Yine de dur durak demeden seçimlerin sonuna kadar çalışmalıyız. Ara vermeden, birbirimize sıkı sıkıya sarılarak, kenetlenerek... Özellikle belediye meclisinde de güçlü olmalıyız. 5 yıl boyunca bu güzel ilçeye hizmet etmeyi davamız olarak belirledik. Meclis aritmetiği de lehimize olursa işte o zaman çok daha iyi, çok daha rahat bu güzel ilçeye hizmet etme imkanına kavuşuruz" diye konuştu.

ENGELLİLERDEN DANS GÖSTERİSİ

Başkan Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında ayrıca Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Azerbaycan Caddesi sakinleriyle bir araya geldi.  Cadde üzerinde Engelsiz Dans ve Engelsiz Spor Kulübü ekibi, Başkan Zihni Şahin ve beraberindekileri dans gösterileriyle karşıladı.

DENİZEVLERİ ESNAFINA SÖZ!

Başkan Şahin dün de Denizevleri Mahallesi esnaflarıyla bir araya geldi. Denizevleri esnafının yakın ilgi ve sevgi gösterisinde bulunduğu Zihni Şahin, "Atakum'da sosyal ve kültürel hayatın gelişmesi için, daha huzurlu bir şehir haline gelmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Allah bize bu görevi nasip ederse tüm taleplerinizi gerçekleştireceğiz. Sizlere bunun sözünü veriyorum" dedi.

adminadmin