Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-05-2017 14:10   Güncelleme : 20-05-2017 14:10

Hasret Vuslata Dönüşüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Genel Başkan olacağı AK Parti'nin Olağanüstü Kongresine katılacak olan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "979 günlük hasret vuslata dönüşüyor. Kurucu Genel Başkanımız ve AK Parti'nin buluşması, sadece partiye değil ülkemize yeni bir heyecan getirecektir" dedi.

Hasret Vuslata Dönüşüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Pazar günü Ankara'da yapılacak olağanüstü kongresine katılacak olan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucusu olduğu partisine dönmesini değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Genel Başkan olmasıyla Türkiye'nin yeni yönetim modelinin gerektirdiği adımlarından birisini atmış olacağını ifade eden Başkan Genç, "Sayın Cumhurbaşkanımızın partiye dönüşü ve Genel Başkan oluşu ile birlikte sadece AK Parti kadrolarında değil, ülkemizde de büyük bir sinerji ortaya çıkacaktır" dedi.

'CUMHURBAŞKANIMIZ YUVASINA DÖNÜYOR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anayasa gereği ayrılmak zorunda kaldığı kurucusu olduğu partisine ve yuvasına dönmesinin heyecan verici olduğunu dile getiren Başkan Genç, "İnşallah ülkemiz yeni ufuklara yelken açacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın AK Parti çatısı altına dönüşünün ülkemize hayırlar getireceğine inanıyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni bir şevk ve heyecanla daha büyük hedeflere imza atmaya hazırız. Sayın Cumhurbaşkanımızın dönüşü, 2007 yılında Cumhurbaşkanımızın halk oyu ile seçilmesi kararını tamamlayan bir adımdır. 979 günlük hasret, vuslata dönüşüyor. Yeni dönem ülkemize ve milletimize şimdiden hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

 

adminadmin