Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-09-2023 12:21

BEM BİR SEN Olarak Gücümüzü Üyelerimizden Alıyoruz!

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli sendikal faaliyetler kapsamında Havza Belediyesini ziyaret etti.

BEM BİR SEN Olarak Gücümüzü Üyelerimizden Alıyoruz!

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Başkan Yardımcı Sabri Keskinoğlu Havza Belediyesi ziyareti kapsamında ilk olarak Havza Belediyesi İşyeri Temsilcisi Fatih Çeri ile bir araya geldiler.

Gayretli ve Keskinoğlu daha sonra Havza Belediyesi İşyeri Temsilcisi Fatih Çeri ile Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt eşliğinde Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e taziye ziyareti gerçekleştirdiler.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli kardeşini kaybeden Havza Belediye Başkanı Özdemir’e baş sağılığı dileyerek sendikal faaliyetler hakkında bilgiler aktardı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Gayretli ve Keskinoğlu’na teşekkür ederek; “Sizlerin şahsında acımızı paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan sendikamızı bu günümüzde de yanımızda görmekten mutlu oldum” dedi.

Gayretli ve Keskinoğlu daha sonra sendika üyelerini ziyaret ederek sendikal faaliyetler hakkında bilgilendirmeler yaparak üyelerin taleplerini dinlediler.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli sürekli olarak sahada olduklarını ifade ederek; “Yapmış olduğumuz ziyaretler ile sendika üyelerimizin taleplerini ve sıkıntılarını yerinde görüp onlara uygun çözümler üretmenin gayreti içerisindeyiz. Bem Bir Sen olarak gücümüzü üyelerimden alıyoruz” dedi.

adminadmin