DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Suat ZOR
Suat ZOR
Giriş Tarihi : 16-05-2018 09:17

Sykes -Picot Antlaşması Ve Hıttın Korkusu, Hilalsiz Bayraklar

Mark Sykes, İngiliz yazar ve asker, özellikle Sudan, Kuveyt, Mısır, Suriye, Irak ve Yemen gibi ülkelerin bayraklarını dizayn etmiştir.

Bu şahıs aynı zamanda tarihe SYKES- PİCOT antlaşması diye geçen ve  Osmanlı Devletinin parçalanması anlaşmasının mimaridir.

Bu antlaşmanın tarihi oldukça önemlidir.  16 Mayıs 1916’dir.

Bugün ABD'nin büyükelçiliği taşıdığı tarihtir.

Müslüman ülkelerden bir kaç tanesi hariç hiç birinde hilal olmadığına dikkat ettiniz mi?

İşte Bu Mark Sykes’ın dizaynıdır; Filistin bayrağı da böyledir.

Şerif Hüseyin ve ihtilalci Arap gençlerin, istekleri doğrultusunda bu bayrak Arap devletlerinin ortak bayrağı olmuştur.

Günümüzde en şuurlu olan Müslümanlar bile bu bayrakları ellerinde sallayıp duyuyorlar, Oysaki bu bayraklar İngilizler tarafından dizayn edilmiştir.

Emevilerin, Abbasilerin kullandıkları renkler ve Peygamberimizin Sancağı şeriflerinin renkleri alınıp birazda manevî bir anlam yükletilerek bu bayraklar oluşturulmuştur.

Hatta bugün Suriye'deki muhaliflerin bayrakları bile bu esaretten kurtulamamıştır.

Daha da ilginç olan şey ise bu bayrakların oluşturulduğu yıl 1916, resmîleştiği yıl ise 1917, aynı zamanda İsrail Devleti'nin Belford Deklarasyonu da aynı yıl 2 Kasım 1917 de yayınlandı. Böylece İsrail'in kurulması için Müslümanların parçalanması gerekecektir. bunun için önce bayraklar dizayn edildi.

Bu bayraklarda hilal yok. Dolayısıyla hilalsiz bayraklar Müslümanları temsil edemez.

Bu yüzden bayrağımız sadece TÜRKİYE'nin değil bütün Müslümanlarındır.

Eğer Müslümanları bir araya getireceksek öncelikle MARK SYKES'ın çizdiği bu bayraklardan kurtulmamız gerekiyor.  Hâlâ bir İngiliz’in çizdiği bayraklarla bu iş olmaz olamaz.

Bütün bu meselelerin asıl nedeni İsrail güvenliğidir.

Yahudilerin en büyük korkusu HITTIN'dir.

Haçlılar, 1095 yılında tertipledikleri bir seferle 1099’da Kudüs’ü zabtedip büyük bir katliam yaparak buraya yerleşmişlerdi. Kısa zamanda Antakya’ya kadar uzanan bir ‘Haçlı Krallığı’ kurmuşlardı.

Fakat İslam Alemi’nin o zamanki dağınıklığından istifade ederek gerçekleştirdikleri bu zafer fazla uzun sürmemiştir.

1187 yılında ‘Taberiye Gölü’yakınındaki ‘Hıttin’ adlı tepenin eteklerinde Selahaddin-i Eyyubi tarafından müthiş bir bozguna uğratılmış, çoğu susuzluktan helak olmuştur. Haçlıların bu mağlubiyeti üzerine 2 Ekim 1187’de Kudüs’e giren Selahaddin-i Eyyubi insanlık tarihinde emsali görülmemiş bir surette büyük bir adaletle Kudüs halkının yaralarını sarmış ve bu kadim İslam diyarını yeniden Müslümanlara kazandırmıştır.

O gece Miraç kandilinin yıldönümüydü. Selahaddin Eyyubi bu vesileyle afv-ı umumi ilan etmişse de kılıç artığı Haçlılar, bu eşsiz merhameti bir taktik eseri zannederek kaçıp Akra kalesine sığınmışlardı. Bu kale ve civarında bir müddet daha mukavemete devam etmişlerse de meşhur Memluk Emiri Sultan Halil tarafından 1291’de kılıçtan geçirilip denize dökülmüşlerdir.

Selahattin Eyyubi'nin Hristiyanların elinden Kudüs’ü 88 yıl sonra geri almıştı.

Yahudilerin korkusu acaba bu tarih içerisinde Kudüs'te kalabilecekler mi sorusudur.

İnşallah bu kadar kalmayacaklardır. Ancak bu işe bayraktan başlamak lazımdır.

Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.

Suat Zor

NELER SÖYLENDİ?
@
Suat ZOR

Suat ZOR

DİĞER YAZILARI ABD, Adana Mutabakatı Ve Suriye İle Nihai Çözüm Mursi niçin 17 Haziranda öldürüldü! AAYB (Asya Altyapı Yatırım Bankası), ABD ve Terör, Sri Lanka, Yeni Zelanda Gündeme Ve Müslümanlara Dair Millenium Challenge2002, Bin yılın meydan okuması; ABD ve Türkiye çatışması NSSM 200 Raporu S- 400 ve ABD Devrim Muhafızları, Abd Ve 15 Nisan Ekin Ve Nesil Helak Edildi Maârif Sisteminin Problemleri Seçimlerden de öte... Erbakan Hoca'mıza Doğu Türkistan Sorunu, AB, ŞİÖ ve D8 Süreçleri Doğu Türkistan’a ne zaman bakacağız! Ayasofya kılıç hakkıdır! Planlama, strateji, duygusal haritalar ve eylem! ABD Ne Yapıyor Ve Biz Ne Yapmalıyız! Fırat’ın doğusu, Süleyman Şah türbesi, kararlılık ve adâlet operasyonu! Açık toplum vakfı ve change.Org Kaşıkçı, Global Bir Tuzak, CİA, MOSSAD, FETÖ, Kudüs Ve Ebu Dıs Nur baraka ve korkak İsrail! Kaşıkçı, Muhammed Bin Nayif, ABD Ve Türkiye Ve CIA Türkiye’de… Cemal Kaşıkçı’yı bitirecekler Cemal Kaşıkçı, Prens Turki Faysal Ve İffet Hanım Trump , Evangelizm, ABD Ordusu Ve FETÖ Komutanları Başkan yanıltılıyor ABD ile yanlış kulvarda vuruşuyoruz! Cemal Kaşıkçı, Brunson, Halk Bankası Ve Türkiye Adnan Kaşıkçı, Cemal Kaşıkçı Ve Siyonizm’in Suudi Arabistan Planı Mckinsey, Arap Baharı Ve Türkiye! İslam Dünyasını Değil, İman Dünyasını Kaybediyoruz ABD Ve Fırat'ın Doğusu Ve Dolar Marangozdan da öte papazdan da öte ve 13. Kavim! D-8 'e karşı M-8 (MESA) ve 5000 Tır Silah Brunson, evangelizm, çay partisi hareketi ve Fetö! Gazze'deki Çatışmalar, Su, Petrol Ve Doğal Gaz Beyin Kontrolü, Adnan Oktar, Monark Projeleri Ve ABD'de Okul Baskınları Kudüs Ve Yapılması Gerekenler Dava Adamı Ve Özellikleri Öğret-me- (n...) Erbakan Hoca'mıza İthafen Trump, Pentagon Ve 15 Şubat Perşembe Türkiye abd ile çatışmaya doğru mu gidiyor! Afrin - PKK Siyonist Koridoru Afrin Operasyonu ve ABD( Rambo) İran ve Neden Devrim Muhafızları ve ABD İran'daki Olaylar, ABD ve Türkiye ABD Kendi Putlarını Yiyor Ve Kudüs Zarrab, Halk Bankası ve Katar Krizi Batı Deyince Aklıma Gelenler IŞİD'İn Amerika İşbirliği Ve Önümüzdeki Günler Ilımlı Müslümanlık, Suudi Arabistan Ve ABD'nin Yeni Körfez Operasyonları Selefilik Akımının Türkiye’de Ki Yansımaları Ve Anadolu Kimliğindeki Etkileri Haşdi Şabi Ve Türkiye İdlib Operasyonu Ve Türkiye Türkiye Ve Düşmanları Büyük İsrail İçin Büyük Kaos Gerekir Referandum Meselesi Ve İngiltere Referandumlar Ve Global Çatışmalar Kuzey Kore, General Curtis Lemay Ve Abd 25 Eylül Ve Kaçınılmaz Savaş Çin, Afganistan, Myanmar (Arakan) Ve Doğu Türkistan Arakan’da neler oluyor! TSK, Darbeci Askerler Ve Suriye Operasyonu Referandum, Türkiye, Iran Ve Rusya Kuvvet-İ Suvvar, Tsk Ve Abd Abd ve israil ne istiyor? Kılıç ve Kalkan Önümüzdeki aylarda Türkiye'yi bekleyen tehlikeler İskân-I Muhâcirin Ypg / Pkk, Abd Silah Yardımı Ve Türkiye Katar Krizi Ve Muhammed Dahlan Irak Kitle İmha Silahları Yalanı Ve Irak Savaşının Arka Planı, Svalbard Deposu Sünnî Ve Antikomünist Yapılanmalar Aleksander Dugin Ve Arvasi Hazretleri
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA