Eğitim
Giriş Tarihi : 02-10-2023 18:10   Güncelleme : 02-10-2023 19:29

TÜYAP Kitap Fuarında Adnan Öz’e Yoğun İlgi

Samsun ilinin Çarşamba ilçesi Eğercili Köyü'nde, 1966 doğumlu, yâni içimizden biri olan bir yazarımızdan söz ediyoruz; Sayın Adnan ÖZ'den.

TÜYAP Kitap Fuarında Adnan Öz’e Yoğun İlgi

Samsun Kanal S Televizyonu'nda " Nokta Arası " adlı bir programla; her  hafta izleyicileriyle baş başa olan Adnan Öz, ayrıca bir diş protez imâlatıyla ilgili çalışmalar yapan bir Anonim şirketinin de mesûl müdür ve Genel Müdürü olarak sağlık sektöründe hizmet veriyor.

Bu güne kadar; 8 kitabı edebiyat piyasasında yer alan Adan Öz; 8. kitabı olup kısa sürede  yok satan " Türk Ruleti " adlı kitabın adından; şimdi de "Türk Ruleti 2- Hesap Vakti " adlı yeni kitabıyla; 30 Eylül- 08 Ekim 2023 tarihleri arasındaki Samsun TÜYAP 8. Karadeniz Kitap Fuarı'nda; Mühür Kitaplığı Standı'nda, yeni ve daha önce piyasaya çıkmış bulunan kitaplarını imzalamaya devam ediyor.

Admnan Öz; " Türk Ruleti 2 - Hesap Vakti" adlı 8. ve yeni kitabını TÜYAP'ta imzalı alan okurlarından bazıları şöyle: ( ziyaret sırası, gününe göre )

Ramazan Mırık, Lütfü Tuncel, Yunus Emre Ak, Berke bey, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Muhammet Okutan, Kökçüoğlu'nun medar-ı iftiharı Ali Korkmaz, Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Bülent Turan, Emre Uzun, İbrahim Çevrim, Olcay Saka, Esat Beşer, Çarşamba'dan Murat Şahin, Şair Hatice Tarkan Doğanay, Beyzanur ve Yaçın Tozlu, Sıla  hanım, Mutlu Yımaz ve eşi, Bafralı olup Samsun Atakum Atakent'te yaşayan emekli öğretmen, söz yazarı ve  gazeteci, SAM- MED Yönetim Kuruu üyesi Oktay Zerrin, Kavaklılar Kadın Kolları Dernek Başkanı Hacer Kaya ve Memnune Ceylan, Mustafa Çağrı ve Sinan Yeşiloğlu, Nurdan Aladağ, Ahmet Ufuk Erkan, Şair, yazar, radyo şiir program yapımcı ve yorumcusu Tuba Devrim, Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar, Ali Rıza Türedi, Mustafa Yunus Gonca, Zeynep hanım, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül beyler, Mikdat Malat, Eğitimci, Şair, yazar Celalettin Tutkun, Hakan Özgen, Recep Ocak, Hüseyin Kurt, Mehmet Arda Sezgin, Hatice Öz Erdik, Fikret Bayraktar, İlk imza ve ilk röportaj Gazeteci Halil Düzenli.

Yazar Adnan Öz'ün imza ve söyleşi günü yazarın ilgili standında  devam ediyor.

Kendisini bu güzel başarısı ve bugüne kadar yayınladığı kitaplarından dolayı kutlarız.

Haber: Oktay ZERRİN- Samsun

adminadmin