Gündem
Giriş Tarihi : 01-01-2020 09:20   Güncelleme : 01-01-2020 12:45

Atakum Belediyesi’ndeki yolsuzluk exel tablolarıyla aklanabilir mi!

Atakum İmar İnşaat AŞ bünyesinden alınarak Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin yeğenine kurdurduğu Atakum Kültür Sanat A.Ş'e devredilen büfe, çay ocağı, sosyal tesis, hamam, parke taşı üretim tesisi, kafeterya gibi tesislerde büyük yolsuzluğu ortaya çıkarttık.

Atakum Belediyesi’ndeki yolsuzluk exel tablolarıyla aklanabilir mi!

Çıkarttık ama Atakum Belediyesi’nden ziyade Atakum Belediyesinin çakalları üzerimize saldırmaya başladı.

Atakum Belediyesi Basın Müdürlüğünün sosyal medyadan yayınlamış olduğu exel tabloları yolsuzluğun olmadığına delil ve ispat diye göstererek saldırıyorlar.

Bir de  meseleyi ‘bağlamından’ kopartarak ki çok klasik taktik ve manevralarla, Akasyamhaber’in güya ve sözde illegal bağlantılarını da ortaya çıkartıyorlar.

Bırakın şimdi okusanız bile ne demek olduğunu anlayamayacağınız, kapasitenizin yetmeyeceği kavramlarla mevzuyu terör şubeye havaleye çalışarak belden aşağı vurmayı.

Bundan önce Başkanınızın, HDP eş başkanı, çocuk katili PKK’sever Demirtaş’a verdiği destekleri, 15 Temmuz’a tiyatro paylaşımlarını görmeniz gerekmiyor muydu?

Bir şehit cenazesinden on haber çıkartırken, PKK'sever Demirtaş'ı destekleyen Başkan için yaptığınız bu pespayeliklere ne diyorsunuz? 

Sordunuz mu Atakum Kültür Sanat A.Ş'ye;

Seyir Terası Tesisinde Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarından şirket çalışanları tarafından 260 Bin TL zimmete geçirildi mi?

Ne cevap aldınız; 'yok öyle bir şey bakın exel tabloları…'

O halde haydi, geçmişe yani Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarına ait kasa programının kayıtlarını yayınlayın.

Şimdi ben size bir iyilik daha yapayım, yolsuzluk ve usulsüzlük tespitlerinin Atakum İmar İnşaat AŞ tarafından Kasım ayında yapılan suç duyurusunun bütün belgeleriyle beraber savcılığa verilen dosya numarasını vereyim.

Soruşturma Dosya No: 2019/ 3608.

Buradan bakın bakalım kim yalan söylüyor, kim doğru….

BÜTÜN İŞLETMELERİN 6 AYLIK İNCELEMESİNİN YAPILMASI GEREKİYOR

Atakum Kültür Sanat AŞ’nin Atakum Belediyesi’nin 6. Katındaki serverlerinde kayıtlı ve bugüne kadar yok edilmiş olma ihtimali olan Seyir Terasından zimmete para geçirme işleminin aylara göre dağılımı;

Temmuz    2019          55.584.50

Ağustos       2019          70.720.50

Eylül           2019          59.632.00

Ekim            2019          73.014.51

Toplam:                       259.231.51

Öte yandan yayınlamış olduğumuz aylara ait zimmete geçirilen miktarı exel dosyasında cari hesap şeklinde alacak olarak göstermek çok basit bir kurnazlıktır.

Programda cari hesap diye bir şey yok. Çalındığını iddia ettiğimiz miktarın aylara göre dağılımının cari hesaba alacak olarak işlenmişse karşılığında fatura numarası yer alması gerekiyor.

adminadmin