Güncel
Giriş Tarihi : 29-10-2013 14:57   Güncelleme : 29-10-2013 14:57

Okan BAŞ sordu, Bakan KILIÇ cevapladı

TRT HABER kanalında A.Ahmet Böken in Neler Oluyor? isimli programına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, canlı yayında Genel Yayın Yönetmenimiz Okan Baş ın sorusunu cevapladı.

Okan BAŞ sordu, Bakan KILIÇ cevapladı
Neler Oluyor? isimli programda bir çok izleyicinin sorusunu yanıtlayan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yoğunlukla spor yatırımları ve gençlik üzerine konuştu. Yapılan yatırımlardan ve gençliğe verilen önemden söz eden Bakan Kılıç, Gençlik Merkezleri mizde şuan ki üye sayısı 400 binlerin üzerine çıktı. Gençlik Merkezleri nden yolu geçen gençler polisine molotof atmaz, kamu araçlarını ters çevirip yakmaz dedi.
 
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
 
Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren programın sonunda SAMSUN MEDYA HABER ve STATÜKO DERGİSİ Genel Yayın Yönetmeni Okan Baş ın; Samsun da ve Türkiye de spor ve gençlik üzerine yapılan yatırımları görmemek büyük bir ahmaklık olur. Bu anlamda bakanımızı tebrik ediyoruz. Son günlerde adı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığı ile anılıyor. Bu yöndeki düşünceleri nelerdir? sorusunu cevapladı.
 
SORUYU GEÇİŞTİRMEK İSTEDİ!
 
İlk önce yuvarlak bir cevapla soruyu geçiştirmek isteyen Bakan Kılıç a, Sorunun cevabını alamadık. Sanırım biraz yuvarladınzı diyerek takılan Ahmet Böken sorunun cevabı konusunda ısrarcı davranınca Bakan Kılıç detaylı bir açıklama yaptı.
 
KARİYER PLANLAMAMDA OLMADI
 
Bakan Kılıç, "Kariyer planlamamda belediye başkanlığı gibi bir başlık hiç olmadı. Ama partimin ve başbakanımın bu yönde bir emri olursa o emir karşısında boynumuz kıldan incedir. Ama Samsun da bugün böyle bir ihtiyaç var mıdır? yok mudur? bunun takdirini genel merkezimiz yapar.
 
AK PARTİ SAMSUN DA BAŞARILI
 
AK Parti Samsun da çok başarılı. AK Parti nin belediyecilik hizmetleride bu anlamda başarılı ve vaad edilen herşey gerçekleştirildi. Bakanlık icraatları olarak vaad edilenlerinde ötesine geçildi.
 
SAMSUN DA BU YÖNDE BOŞLUK YOK
 
Oysa bugün Samsun da bu yönde boşluk olduğu kanaatinde değilim. Buruda planlama içinde de değilim. Böyle bir kariyer planlama hareketinde de değilim. Ama dediğim gibi bizim sistemimizde vazife istenmez verilir diye geçmişten gelen bir kaide vardır. Biz herhangi bir şeye talipte değiliz. Şuan üzerimizdeki vazifeyi en yüksek sorumluluk duygusuyla yerine getirmek istiyoruz" dedi.

http://www.samsunmedyahaber.com/okan-bas-sordu-bakan-kilic-cevapladi-832-Haberler.aspx

SAMSUNMEDYAHABER
 
adminadmin