Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-08-2017 10:01   Güncelleme : 23-08-2017 10:01

Salıpazarı Tarihinin En Uzun Köprüsü Tamamlanıyor

Samsun’un Salıpazarı İlçe Merkezinde yapımı devam eden 5. köprüde sona yaklaşıldı.

Salıpazarı Tarihinin En Uzun Köprüsü Tamamlanıyor

Salıpazarı – Terme Karayolu 100.Yıl Bulvarı üzerinde yapılan köprü inşaat sahasında incelemelerde bulunan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül “Salıpazarı tarihinde yapılan en geniş ve en uzun köprü olacak” dedi.

TARİHİNİN EN BÜYÜK KÖPRÜSÜ

Köprü inşaatında çalışan yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Belediye Başkanı Akgül “ Yeni yapılan 5. Köprümüz Salıpazarı-Terme Karayolu Terme Çayı üzerine inşa ediliyor. 100 metre uzunluğunda olan köprü bölünmüş gidiş-geliş istikametli Salıpazarı’nda yapılan en büyük köprü olma özelliği taşımaktadır. Köprüden sonra Terme istikametine doğru yapılan 1 km yol da tamamlandığında şehir içi trafik sorunu tarihe karışacak. “dedi.

İLÇENİN ÖNÜ AÇILACAK.

Başkan Akgül, “Yavaşbey Mahallesi Terme yolu üzerinde hizmete giren kapalı spor salonu, İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi ile aynı güzergâha yapılacak olan İlçe Devlet Hastanesine de ulaşım sağlayacak olan 5. Köprümüz ilçemizin önünü açacak. Karayolları tarafından inşaatı devam eden köprümüzün yapılmasına katkı sağlayan başta siyasetçilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. ”dedi.

 

adminadmin