Eğitim
Giriş Tarihi : 30-12-2016 09:26   Güncelleme : 30-12-2016 09:26

Samsun Maarif Hareketi kapsamında Kariyer Günleri Düzenlendi

SAMSUN İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Maarif Hareketi kapsamında Osman Gazi İmam Hatip Ortaokulu'nda "Kariyer Günleri" düzenlendi.

Samsun Maarif Hareketi kapsamında Kariyer Günleri Düzenlendi

Samsun Osman Gazi İmam Hatip Ortaokulu'nda Maarif Hareketi kapsamında düzenlenen "Kariyer Günleri" programına Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Rıza Karagöz, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Okul Müdürü Recai Oruç, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, "Samsun Maarif Hareketi kapsamında değerler eğitimine büyük önem veriyoruz. OMÜ'nün değerli hocalarını bu kapsamda okullarımıza davet ediyor, öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Başarılı hayat öykülerini ve tavsiyelerini öğrencilerimize aktarıyoruz. Samsun Maarif Hareketinin ortağı ve en önemli destekçisi OMÜ'ye teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrencilerlerle sohbet eden OMÜ Fen Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rıza Karagöz ise, "Hayatta başarıya ulaşmanın en büyük sırrı çok çalışmak ve kitaplarla dost olmaktır. Sizlere bakınca geleceğin yöneticilerini, valilerini, bilim adamlarını, öğretmenlerini görüyorum. Kendinizi geliştirin. En az bir yabancı dil bilen, teknolojiye sahip, alanında uzman insanlar olun. Milli ve manevi değerlere sahip dünya ile rekabet edecek donanımda olmanız gerekir" diye konuştu.

Öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından öğretim üyesi Prof. Dr. Rıza Karagöz'e çiçek ve hediye takdim edildi. Numanoğlu ve Karagöz, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

adminadmin