Siyaset
Giriş Tarihi : 24-11-2013 10:50   Güncelleme : 24-11-2013 10:50

'SAMSUN TÜRKİYE'NİN GÖZBEBEĞİ OLACAK'

Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Genç, Samsun'a hizmet etmeyi borç bildiklerini belirterek, "İşimiz hizmet, gücümüz millet. Samsun'da ulaşım ve işsizlik sorununu çözmek boynumuzun borcu" dedi.

'SAMSUN TÜRKİYE'NİN GÖZBEBEĞİ OLACAK'
Samsun'un geleceği adına önümüzdeki yerel seçimlerin bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun’un en büyük iki sorunu ulaşım ve işsizliktir. Biz sorunları ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Tek gayemiz var, o da Samsun'u sorunlarını çözmüş, uluslararası bir dünya şehri yapmaktır. Samsun'u hizmet etmeyi borç biliyoruz. Ulaşım ve işsizlik sorununu çözmek boynumuzun borcu" dedi.

'SAMSUN TÜRKİYE'NİN GÖZBEBEĞİ OLACAK'

Ulaşım problemi yaşanan bir şehirde diğer sorunları çözmenin çok zor olduğunu ifade eden Genç, "Şehrimiz maalesef yaşanabilir şehirler sıralamasında 46. sırada. Bu gerçeği görmemek şehrimize en büyük ihanet olur. Biz Samsun'un bu makus talihini değiştirmek için yola çıktık. Hükümetimiz şehrimiz için gerekli her şeyi yapmıştır. Ancak şehirleri ileriye taşıyacak olan yerel yönetimlerdir. Canik'i nasıl parlayan yıldız yaptıysak, Samsun'u da Türkiye'nin gözbebeği yapmaya ve AK Parti belediyeciliğini en güzel şekilde sergilemeye kararlıyız" diye konuştu.

'HERKESİN FİKRİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ'

Samsun'u şehrin tüm katmanlarıyla birlikte ortak akılla yöneteceklerini hatırlatan Genç, "Ulaşım problemini elbette bu sektördeki kurum ve kuruluşlarımızla, şoför arkadaşlarımızla birlikte şehrimize ve insanlarımıza en faydalı olacak şekilde çözeceğiz. Eğitimi eğitimcilerle, sağlığı sağlıkçılarla, kısacası bu şehirde yaşayan herkesin fikri, düşüncesi, önerisi bizim için değerli olacaktır. Asla 'ben yaptım, oldu' anlayışına sahip olmadık, olmayacağız. Çünkü biz şehrin ve halkımızın sorunlarını çözmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
 
'İŞSİZLİK PROBLEMİ KALMAYACAK'

Gittikleri her yerde halkın desteğiyle karşılaştıklarını belirten Genç, şunları söyledi: "Bizim en büyük gücümüz millet. Çünkü halkımız bizim işimizin hizmet olduğunu, amacımızın bu şehre hizmet etmek olduğunu biliyor. Biz halka hizmetin Hakk'a hizmet etmek olduğu anlayışına sahibiz. Uygulayacağımız vizyoner projelerimizle inşallah bu şehirde işsizlik sorununu bir daha konuşulmayacak şekilde çözeceğiz. Çünkü sadece Şehr-i Samsun en az 30-40 bin gencimize iş ve aş kapısı açacak. Samsun'u uluslararası lojistik merkezi yapacağız. Projelerimizin hepsi sağlam temellere dayanıyor. Samsun Türkiye'nin ilk 5 şehri arasına girecek."
adminadmin