Güncel
Giriş Tarihi : 06-04-2018 10:30   Güncelleme : 06-04-2018 10:30

Volkan Bayar'ın ilk ifadesi ortaya çıktı!

​Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde silahlı saldırı meydana geldi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Araştırma Görevlisi Volkan Bayar'ın ilk ifadesi ortaya çıktı.

Volkan Bayar'ın ilk ifadesi ortaya çıktı!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Meşeli Kampüsü'nde silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerin Dekan Yardımcısı, fakülte sekreteri, öğretim üyesi ve okutman olduğu bildirildi.

Araştırma görevlisi olduğu söylenen saldırgan saldırının ardından teslim oldu.

FETÖ SUÇLAMASINDA BULUNMUŞ

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektör. Prof. Dr. Hasan Gönen, silahla dehşet saçan zanlı Volkan Bayar için şöyle konuştu: "FETÖ ile ilgili başkalarına suçlamada bulunmuştur. Başkalarıyla ilgili iddialarda bulunmuştur. Kendisi soruşturmamız sürüyor idi. Savcılık tarafından bize soruşturması aktarılmıştı. Soruşturması devam ediyordu, kendisi görevdeydi. Hedefinde muhtemelen dekan vardı. Dekan bey makamında yokmuş, fakülte sekreterimiz varmış. Dekanı bulamayınca sanıyorum cinnet getirmiş durumda idi. Fatih beyi vurmuş, daha sorna dekan yardımcımızı vurmuş Mikail Yalçın beydi, daha sonra üst kattaki iki araştırma görevlimizi vurmuş. Başka bir arkadaşımıza da silah doğrultmuş ama kurşun sıkışmış, bir şey yapamamış. Daha sonra binayı terk ettikten sonra polis tarafından derdest edilmiş.

VOLKAN BAYAR'IN İLK İFADESİ

Eğitim Fakültesi önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, 1981 yılı doğumlu Volkan Bayar’ın ilk ifadesini anlattı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini aktaran Vali Çakacak, “Osmangazi Üniversitesi’nde bugün vuku bulan bu menfur saldırıda ölen öğretim üyelerimize öncelikle Allah’tan rahmet diliyorum. Savcılarımız gerekli incelemeleri yapıyorlar.

Olayın faili Araştırma Görevlisi Volkan Bayar emniyette. Kendisinin ön ifadesi alındı. İfadeye göre kendisi ve eşi hakkında sözlü ve fiili saldırıda bulunulduğu iddiasıyla Yasin Armağan tarafından şikayet edilmiş. Rektörlük tarafından hakkında idari soruşturma açılmış. Yürüyen soruşturmada soruşturmacı, bunların savunmasını almak üzere bir yazı yazıyor ve 19 Nisan’da ‘Şu odada bulunup savunmanızı vermenizi rica ederim’ diyor.

Bugün bu zarf eline geçince, eşini de çağırıp zarfı okuyor. Zarfı okuduktan sonra sinirlendiğini, aşağıda otoparkta bulunan aracına binerek, bulundurma ruhsatlı silahı ile önce Yasin Armağan’ın odasına gidiyor. Daha sonra da diğer odalara girerek ateş ederek olayı işlediğini ifade etmiş. Bu bilgiyi açıklamak istedik. Çünkü olay çok farklı şekillerle farklı yerlere çekiliyor” dedi.

BİZE BU ZULMÜ REVA GÖRENLER

Öte yandan Volkan Bayar’ı tanıyanlar sosyal medyadan olay hakkına yorumlarda bulunarak maktülün problemli bir kişilik olduğunu yazırlar.

Bunlardan birisi YB şöyle yazıyor;

Hakkımda iftiralar atan Volkan BAYAR Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eğitim Fakültesinden 4 Öğretim Üyesini silahla vurdu... ve Fakülte sekreterini vurdu 4 de şehit oldu. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.

Bu cinayet geliyorum dedi. 2 yıldır bunun bir tetikci olduğunu dile getirdim. Ortadoğu Gazetesinde çıkan haberden dolayı Salı günü 6 ay ceza aldım. Çıkışta eşi Aylin bayar" piçler, o.. çocukları, klawye delikanlısı sana yaptıracağımı biliyorum". Diye tehdit etti. Sabah eşi Saadet Aylin Bayar ve Volkan Bayar hakkında suç duyurusunda bulunduk. Öğleden sonra bu katliam yapıldı. Üniversite yönetimine defalarca dilekçe verdik.

Önce eşiminde odasına gitmiş odada bulamamış. Daha sonra dekanlık katına inerek bu katliamı yapmıştır. Eşim sınav görevi nedeniyle sınıfa gitmiş.

Bize bu zulümü reva görenlerden Yüce Türk Adaleti önünde ve Mahkeme-i Kübra da soracağız.

adminadmin