Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-03-2019 13:50   Güncelleme : 04-03-2019 13:50

Halil Akgül; Salıpazarı'nda Şahlanış Dönemi Başlayacak

Halil Akgül; Salıpazarı'nda Şahlanış Dönemi Başlayacak

Cumhur İttifakı AK Parti Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Halil Akgül, "Çıraklık ve kalfalık dönemi bitti. 31 Mart'tan sonra İnşallah 'ustalık' dönemine geçeceğiz. Bu dönem Salıpazarı'nın şahlanış dönemi olacak" dedi.

Salıpazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Halil Akgül, 10 yıllık belediye başkanlığı dönemini anlattı.

Başkan Akgül, "Bizim bir iddiamız vardı. '10 yılda 30 yıllık icraat yapacağız' diye. Halkımızdan güven istedik ve sağolsunlar aldığımız bu güvenle 10 yılda Salıpazarı ilçemiz çok güzel bir yere geldi. Bunda en büyük katkı merkezi hükümetimizin ve bakanlıklarımızın" dedi.

HER ALANDA HİZMET YAPTIK

Cumhur İttifakı Adayı Akgül, "Salıpazarı ilçemizin kalkınmaya ve büyümeye ihtiyacı vardı. Biz ilk belediye başkanı olduğumuz zaman istihdam projeleri ile yola çıktık ve bugün işyerlerinde yüzlerce kişinin çalıştığı işyerleri ilçemize kazandırıldı. Şimdi ise gelecek olan yeni yatırımcıların önünü açmaya hazırlanıyoruz. Salıpazarı'nda istihdamdan sonra eğitim önemliydi. Salıpazarı’na okul ve öğrenci yurdu kazandırdık. Şu anda ilçemizde eğitim sıkıntısı kalmadı. Salıpazarı'nda 300 olan liseli öğrenci sayımız binin üzerine çıktı. Köy yollarımıza Büyükşehir Belediyesi 125 kilometre beton yol yapıldı. Bu ulaşımımızı çok rahatlattı ama bunun dışında yine biz çalışmalarımızı yaptık" ifadelerini kullandı.

5 YIL DAHA HALKIM İÇİN HAZIRIM

Başkan Halil Akgül şöyle devam etti, "Bundan sonra halkımız teveccüh gösterirse Salıpazarı ile ilgili 5 yıllık dönemde güzel düşüncelerimiz var. Çünkü artık biz şunu düşünüyoruz. İnsanlar bugün var yarın yok, makamlar bugün var yarın yok ama yaptığınız güzel hizmet bu insanların gönlünde kalmalı. Yarın bir gün bu adam güzel hizmetler yapmıştı denilmeli diye düşünüyorum. Önümüzdeki 5 yıl Salıpazarı'nın gençleri için, hanımları için, esnafı için, yaşlısı için geleceğimiz için bedenimizi 5 yıl daha feda etmeye hazırız."

 

adminadmin