Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-03-2017 12:11   Güncelleme : 24-03-2017 12:11

Samsun Kazım Orbay Okulu’ndan Kardeş Okula Kitap Yardımı

​Samsun Haber - Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan Kazım Orbay İlkokulu Kardeş Okul Projesi düzenleyerek Asarcık’ın Yeşilköy İlkokulu’na ders ve okuma kitapları hediye etti.

Samsun Kazım Orbay Okulu’ndan  Kardeş Okula Kitap Yardımı

Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan Kazım Orbay İlkokulu ´Kardeş Okul Projesi´ kapsamında Samsun’un Asarcık ilçesi Yeşilköy İlkokulunu ziyaret etti.

Kazım Orbay İlkokulu Müdürü Şahin Akın'ın aralarında bulunduğu iki öğretmen ve 36 minik öğrenci, kendileri için ayrılan otobüs ile Samsun'un Asarcık ilçesinde bulunan kardeşlerine hediye vermek için gitti.

Ziyaret kapsamında Kazım Orbay Okulu öğrencileri ve öğretmenleri kardeş okulları için hazırladıkları ders kitapları ve okuma kitaplarını Asarcık Yeşilköy öğrencilerine hediye ettiler.

Kazım Orbay İlkokulu Müdürü Şahin Akın, ‘Kardeş Okul Projesinin´ dünyada ve ülkemizde uzun zamandan beri uygulandığını kardeş okul projesini Yeşilköy İlkokulu ile gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Her iki okulun öğrencileri birbirlerine hemen kaynaşarak okulun bahçesinde oyunlar oynadı. Yeşilköy İlkokulu öğrencileri kendilerinin yazdığı önceden hazırladıkları mektupları Kazım Orbay İlkokulu öğrencilerine verdi.

 

 

 

 

 

adminadmin