Genel
Giriş Tarihi : 23-09-2019 10:24   Güncelleme : 23-09-2019 10:24

Yerli Gurur Fabo

Fabo, uzun yıllardır ülkemizde hizmet veren ve çeşitli iş makineleri üreterek istihdama katkı sağlayan oldukça büyük bir firmadır.

Yerli Gurur Fabo

Tamamen yerli sermaye ile kurulan Fabo, ülkemiz dışında 40 ülkede, 16 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir. Kaliteli hizmetleri ve kaliteli iş makineleri ile aralarında büyük firmaların da olduğu, onlarca firmanın güven ve beğenisini kazanan Fabo, birçok farklı araç üretimi yapmaktadır. Yaptığı üretimler arasında çeneli kırıcı, tersiyer kırıcı gibi birçok farklı araç yer almaktadır. Ayrıca mobil tesislerin üretimini de yapan Fabo, kırma eleme tesisi üretimi de yapmaktadır. Ve yaptığı tüm araçları hem ülkemizde satışa sunmakta hem de yurt dışına satmaktadır.

Onlarca Ülkeye İhracat

16 yılı aşkın süredir hizmet veren Fabo, ülkemiz dışında 40 ülkeye de araç satışı gerçekleştirmektedir. Bu bakımdan küresel çapta tanınan Fabo, oldukça büyük işlere imza atmakta ve ülkemizin yerli gururu olmaya devam etmektedir. Onlarca ülkeye ihracat yapan firma giderek büyümekte ve onlarca kişiye de istihdam sağlamaktadır.

Onlarca Çeşit Ürün ve Yedek Parça Desteği

Üretimini gerçekleştirdiği araçların hem yedek parça hem de diğer aksamlarını, hızlı ve profesyonel bir şekilde tedarik eden ve müşterisine sağlayan firma birçok farklı hizmeti de müşterisine sunmaktadır. Onlarca çeşit ürün ve araç ile hizmet veren firma, hizmetlerini giderek genişletmektedir. Bu sayede daha çok ülkeye ihracat yapmakta ve etki alanını artırmaktadır

adminadmin