Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-12-2018 11:58   Güncelleme : 10-12-2018 11:58

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Selami Arslan: Çarşamba’yı ekolojik tarım ile kalkındıracağız!

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Selami Arslan: Çarşamba’yı ekolojik tarım ile kalkındıracağız!

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Selami Arslan, Akasyamhaber’i ziyaret ederek genel yayın yönetmeni Recep Yazgan ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette göreve geldiği takdirde Çarşamba’da hayata geçirecekleri projeleri anlatan Dr. Selami Arslan Çarşamba’yı daha ileri bir noktaya taşıyabilmek için çalışacaklarını kaydetti.

Çarşamba’da işlerinin zor olduğu kadar kolay olduğuna da dikkat çeken AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Selami Arslan, mevcut belediye başkanının Çarşamba’yı belirli bir yere getirdiğini, Başkan Dündar’a teşekkür ederek onun başarısın daha ileriye götürmek ve çıtayı daha yukarıya taşımak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Selami Arslan şöyle devam etti;

“Çarşamba’da istihdama dayalı projelerimiz ile sosyal refahı daha da ileri noktalara taşıyacağız.

Çarşamba’da tarıma dayalı kalkınmayı hayata geçireceğiz. Tarımla ilgili yatırımlarımız ile Çarşamba Ovası mahsullerini Türkiye’ye hatta dünyaya taşıyacağız.

AB’nin Kentler ve Şehirler Hibe Programı, Tarım Bakanlığının teşvikleri, TİGEM destekleriyle Çarşamba’da Ekolojik tarım alanları oluşturacağız.

Ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesi’yle ortak projeler üreterek Çarşamba’yı Sağlık Turizmi merkezi haline getireceğiz. Çarşamba’da alternatif tıp denilen Tamamlayıcı tıp merkezleriyle dünyanın sağlık merkezi haline getirmek için projelerimiz hazır”

Akasyamhaber genel yayın yönetmeni Recep Yazgan, AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Selami Arslan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

adminadmin