Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-03-2019 09:36   Güncelleme : 04-03-2019 09:36

Başkan Togar; 20 Yıllık Hayalim Gerçek Oldu

Başkan Togar; 20 Yıllık Hayalim Gerçek Oldu

Tekkeköy Belediye Başkanı  ve Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın “20 yıllık hayalim gerçekleşti” dediği ilçenin önemli ailelerinden olan Kaya’lar ile buluşmasında duygusal anlar yaşandı. Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın da hazır bulunduğu buluşma, büyük bir coşku içerisinde geçti.

BU BİR GURUR TABLOSUDUR

Kendisi için kelimelerin yetersiz kaldığı anlar yaşadığının altını çizen Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “ Bu gece duygularımı kelimelerle anlatamayacak kadar güzel, anlamlı ve bir o kadarda gurur verici bir tablo İle karşı karşıya geldim. Yıllardır Özlem duyduğum birliktelik bu  akşam tecelli etti. Kanım canım akrabalarım olan Kaya ailesinin yüzün üzerindeki ferdi beni desteklediklerini belirterek muhteşem coşkulu bir sürpriz ile bizleri karşıla. Bir o kadar kişide telefonla arayarak bizde seninleyiz diye bize destek verdi. Bu güzel tabloda bizleri yalnız bırakmayan Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan ve İlçe Başkanımız Hayri Ağırlar’a teşekkür ederim” diye konuştu.

YARINLAR ÇOK DAHA GÜÇLÜ OLACAK

Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, bu yola çıkarken en büyük gücünün sarsılmaz bir iradesi olan Tekkeköy Halkı olduğunu ifade ederek, “ Tarifi imkansız duygular yaşıyorum. Hayalini birlikte kurduğumuz Tekkeköy için gece gündüz demeden çalışan bir kardeşiniz olarak, karşınızda saygıyla, sevgiyle ve muhabbetle eğiliyorum. Bugün burada yarınlarımız için önemli bir adım atıyoruz. Sizlerin yüreğine, mertliğine her zaman güvendim ve güvenmeye devam edeceğiz. Biz Tekkeköy olarak çok büyük ve çok güçlü bir aileyiz. Rabbim çıktığımız bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

BU BİRLİK DAİM OLSUN

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise Kaya Ailesine hitaben yaptığı konuşmasında, “ Hasan Başkan buraya gelmeden önce bana Tekkeköy’de bir çok değerli aile var. Şimdi o önemli ailelerden biriyle buluşmaya gidiyoruz dedi.  Şimdi burada sizleri görünce ne demek istediğini daha iyi anladım. Rabbim birlik ve beraberliğiniz daim etsin. Çıktığınız bu yolu başta ülkemiz, şehrimiz ve Tekkeköy için hayırlı uğurlu eylesin. İyi ki gelmişim, iyi ki sizleri görmüşüm ve iyi ki sizleri tanımışım” diye konuştu.

adminadmin