Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-06-2017 14:04   Güncelleme : 08-06-2017 14:04

Başkan Tok’tan Ak Parti Teşkilatına İftar

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım AK Parti İlkadım Teşkilatı ve Mahalle Başkanlarına yönelik iftar programında parti mensuplarıyla Derebahçe Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi.

Başkan Tok’tan Ak Parti Teşkilatına İftar

İftara, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar, teşkilat üyeleri ve aileleri katıldı.

Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğinde birlik ve beraberlik örneği sergilendi.

TEMEL ATMAYA DAVET

İftara yoğun katılım gösteren parti teşkilatına teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 10 Haziran Cumartesi günü Saat 17.00’de gerçekleştirilecek Yeni Belediye Hizmet Binası ve Camii Temel Atma Merasimine davet etti.

“HEDEFİMİZDEN DÖNMEYİZ”

Türkiye’nin son günlerde artan terör belasıyla sınandığını kaydeden Başkan Tok, “Bu mübarek ayda bile eli kanlı terör örgütü ülkemize saldırmaya devam ediyor. Bu süreçte şehitler verdik. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Millet olarak bu çapulcuların üstesinden gelecek ve terör belasından kurtulacağız. Hiçbir güç bizi yıldıramayacak, hedeflerimizden ve davamızdan geri döndüremeyecektir” dedi.

“TEŞKİLAT HEYACANLI”

Sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeği öncesi partililere teşekkür konuşması yapan Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, “Mübarek Ramazan ayında bu birlikteliğimiz bu ilginiz bizleri heyecanlandırıyor. Allah teşkilatımızdan razı olsun iyi ki buradasınız iyi ki varsınız. Bir Ramazan akşamı yine bir aradayız yine yan yanayız. Rabbim niyetlerimizi kabul etsin. Tüm büyük Ak Parti ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu

MİLLETVEKİLİ KURT’TAN TEŞEKKÜR

Rahmetin bereketin ve birlikteliğin en fazla yaşandığı ramazan ayında yaşandığını söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Ak Parti ilçe teşkilatını böylesine güzel bir atmosferde ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür etti. 

adminadmin