Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-12-2016 09:40   Güncelleme : 15-12-2016 09:40

Bilen: gitmediğin yer senin değildir!

Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları kısa adı ‘GİT’ olan ‘Gençlik İlçe Taramaları’nı tamamladı.

Bilen: gitmediğin yer senin değildir!

Samsun Haber - Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları ‘Gitmediğin yer senin değildir’ sloganıyla Gençlik İlçe Taramaları kapsamında iki hafta içerisinde Samsun’un 17 ilçesini ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları Başkanı Abdulvahap Bilen, ‘’ İlçelere 6 ekip çıkararak ‘’Gitmediğin yer senin değildir’’ sloganıyla kısa adı GİT olan Gençlik İlçe Taramaları çalışmamızı iki hafta içerisinde tamamladık. İlçelerde Gençlik Kollarımızı ziyaret ettik. Bunun yanı sıra ilçe ana kademelerimizi de ziyaret ettik. Birlikte oturup bir durum değerlendirmesi yaptık. Bundan sonra nasıl bir çalışma stratejisi izlememiz gerektiğini konuştuk. Çok verimli ve anlamlı bir çalışma oldu. Ziyaretlerimiz sonrası hareket halinde olan ilçelerimiz daha da hareketlendi.’’dedi.

‘SAMSUN'UN EVLİYASINDAN DA EŞKİYASINDAN DA MESULUZ!’

Gençliğe en çok önem veren teşkilatın kendi teşkilatları olduğunu söyleyen Bilen, ” Gençliğe en çok önem veren teşkilat biziz. Rahmetli Erbakan hocamız gençleri davanın motor gücü olarak tanımlıyordu. Yeni bir dünya ideali gençlerin ortaya koyduğu çalışmalarla hayat bulacaktır. Bu minvalde, yeni dönemde yeni dönem çalışmalarını daha heyecanla, daha gayretle sürdüreceğiz. Şu Samsun’un evliyasından da eşkiyasından da kendimizi mesul tutuyor ve bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye söyledi.

adminadmin