Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-03-2017 09:21   Güncelleme : 28-03-2017 09:21

Canik’te Hem İcraat Hem Evet

Samsun Haber - Bir yandan referandum çalışmalarında vatandaşlardan evet oyu isterken bir yandan da kırsal alanda yapılan yatırımların açılışlarını gerçekleştiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Şehrimiz ve ülkemizin geleceği için çalışıyoruz" dedi.

Canik’te Hem İcraat Hem Evet

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, referandum ve belediye çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 16 Nisan'da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için gece gündüz çalışarak vatandaşlardan evet oyu isteyen Başkan Genç, belediye çalışmalarını da yürütüyor. Belediyeevleri Mahallesi'nde düzenlenen ev toplantısında vatandaşlara yeni anayasa ve yeni hükümet sistemini anlatan Genç, Hacınaipli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Kendirli Camii ve Yeşilpınar İlkokulunun çevre düzenlemelerinin açılışını gerçekleştirdi.

İKİ AÇILIŞ BİRDEN

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı törende Kendirli Camii ve Yeşilpınar İlkokulunun çevre düzenlemelerinin açılışını yapan Başkan Osman Genç, yeni hizmetlerin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Törende yaptığı konuşmada verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirten Başkan Genç, "Seçimden önce halkımıza ne söz verdiysek fazlasıyla yaptık. Bir çok mahallemize hanım konakları, sıbyan mektepleri, hayvan pazarları, pazar yerleri, spor tesisleri, okul ve çevre düzenlemeleri yaptık. Bugün bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

FİZİKİ VE SOSYAL DÖNÜŞÜM

Konuşmasında "Bu kahraman milletimize ne kadar hizmet etsek azdır" diyen Başkan Genç, "Türkiye'miz önemli bir değişim ve dönüşüm süreci yaşarken biz de gerek referandum çalışmalarımızla gerekse yatırımlarımızla ülkemizin dönüşümüne katkıda bulunuyoruz. Kırsal bölgelerimize çaktığımız her çivi, yaptığımız her yatırım fiziki olduğu kadar sosyal dönüşümü de beraberinde getiriyor. Kırsal bölgelerimizdeki halkımızın yaşam konforunu artırıcı, onların sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimini sağlayıcı katkılarda bulunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

AKŞAM EV TOPLANTISI

Hacınaipli Mahallesi sakinleri de, mahallelerine kazandırdığı yatırımlardan dolayı Başkan Osman Genç'e teşekkür etti. Başkan Genç, açılışın ardından hız kesmeden referandum çalışmalarını sürdürdü. Belediyeevleri Mahallesi'nde düzenlenen ev toplantısında mahalle sakinleriyle biraraya gelen Başkan Genç, vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatırken, 16 Nisan'da yapılacak referandumda evet oyu istedi.

 

adminadmin