Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-07-2017 11:00   Güncelleme : 01-07-2017 11:00

Canik'te Proje Üstüne Proje..

Bir çok mahalleye hanım konakları, sıbyan mektepleri, spor tesisleri yapan ve cami ile okullarda çevre düzenlemeleri gerçekleştiren Canik Belediyesi'nin Düvecik, Yavuzselim, Atatürk ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinde yürüttüğü projeler de son aşamaya geldi.

Canik'te Proje Üstüne Proje..

Canik Belediyesi ilçede hummalı bir çalışma yürütüyor. İlçede hayata geçirdiği projelerle mahalleleri adeta nakış gibi işleyen belediye, aynı anda bir çok proje çalışması yapıyor. İlçe genelinde 40 mahallede 50'nin üzerinde camide çevre düzenlemesi yapan ve okullarda tadilat yapan Canik Belediyesi, yine bir çok mahallede de hanım konakları, sıbyan mektepleri, spor tesisleri açtı. Bir çok mahallede ise temeli atılan projeler son aşamaya geldi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Düvecik, Yavuzselim, Atatürk ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinde yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Düvecik'te açılışa hazır olan Hanım Konağı ile Ova Camii çevre düzenlemesi ve Kur'an Kursu inşaatı, Atatürk Mahallesi’nde spor tesisi inşaatı ile Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yapılan kafeterya çalışmalarını inceleyen Başkan Genç, Yavuzselim Mahallesi'nde çalışmaları son aşamaya gelen ve içerisinde müzik okulu, etüt odaları, sıbyan mektebi, ile aile okulu bulunan Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Kültür ve Eğitim Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde gördü.

'HER MAHALLE ÇOK DEĞERLİ'

Tesislerdeki çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi alan Başkan Osman Genç, Canik'i adeta şantiyeye çevirdiklerini belirterek, aynı anda bir çok mahallede açılış gerçekleştirirken, bir çok mahallede de yeni projeler yürüttüklerini söyledi. Genç, "Bütün çabamız Canik'in en ücra köşesine hizmet götürmek ve hizmeti hissettirmek içindir. Her bir vatandaşımız bizim çok değerli. Canik'te yaşayan her bir vatandaşımızı, her bir mahallemizi bir bütünün parçası olarak görüyoruz" dedi.

'SOSYAL VE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜM'

Canik'i 21. yüzyıla uygun belediyecilik anlayışıyla yönettiklerine işaret eden Başkan Genç, "İlçemiz daha ileriye götürecek ve halkımızın ihtiyaçlarına yönelik projeler hayata geçiriyoruz. Uyguladığımız projeler ilçemizi önce 2019'a, ardından 2023'e taşıyacaktır. Canik'teki atılım halkımızın desteğiyle inşallah bundan sonra da devam edecektir. Biz, yaşanabilir, standartlar üstünde bir şehir hayal ediyoruz. Bu hedef doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projelerle Canik'te sadece fiziki değil, sosyal ve kültürel dönüşüm de gerçekleştiriyoruz. Çalışmaları son aşamaya gelen projelerimiz ilçemize ve halkımıza şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN